www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Containere med bad 5 Container med omklædning

Container med omklædning.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger og leverer vi containere til omklædning, der ligeledes kan kombineres med toilet og badefaciliteter såvel som for eksempel kantine, lager eller laboratorium.

Containere med omklædning er også ofte en del af løsnings modellen i special indrettede mandskabscontainere, hvad enten de er til ophold på byggepladsen eller mere permanent beboelse. Eksempelvis kan vores 20 fods ISO container specialindrettes med toilet, bad og omklædning. Den kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til ti containere – og så er den både praktisk og let at flytte.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Omklædnings containere fra DC-Supply A/S:

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Salg og leje af containere med omklædning

Kræver dit projekt containere med omklædning, er du velkommen til at kontakte DC-Supply A/S og få en snak med en af vores erfarne medarbejdere. I vores egen produktion arbejder både ingeniører, bygningskonstruktører, tømrere og smede – senest har vi leveret containere med omklædning til en virksomhed på Færøerne. Her er løsningen produceret af fire sammenbyggede 20 fods containere forsynet med udvendig beklædning. Indendøre er containeren forsynet med vaskbare gulve, vægge og lofter.

Vi står altid klar til at dele vores ekspertise med dig, så du kommer godt i mål med din næste container løsning. Kontakt os allerede i dag, og du kommer hurtigt videre!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.