Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militære løsninger 5 Projekter & Indkvartering

Projekter & indkvartering

3.000 m2 gulv

3.000 m2 gulv

Når det svenske forsvar rykker ud på missioner, skal de ofte selv medbringe faciliteter og udstyr. DC-Supply leverede et såkaldt Rola-Trac gulv, som kunne bygges sammen, nærmest som når man bygger Lego.

Det svenske forsvar

Det svenske forsvar

Det svenske forsvar havde behov for ekstra faciliteter til beboelse i form af mobile områder til et større antal soldater. Løsningen skulle være anvendelig uanset, hvor i verden missionen foregik.

Tørrecontainer til forsvaret

Tørrecontainer til forsvaret

Når ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. DC-Supply leverede 13stk 20ft ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.

Hundekennel til Afghanistan

Hundekennel til Afghanistan

Når NATO rykker ud på mission, indgår der også specialtrænede hunde i styrken. Og hvor skulle de lige opholde sig, når de ikke er ude på opgaver? De skulle naturligvis opholde sig i en medbragt hundekennel. DC-Supply udviklede, producerede og leverede derfor en mobil hundekennel.

Kommandocenter til ESBERN SNARE

Kommandocenter til ESBERN SNARE

ESBERN SNARE er et støtte- og søsterskib til ABSALON. Begge skibe har på skift været i Aden bugten ud for Somalia for at overvåge og hjælpe til i kampen mod pirater.

Mobil hangar til Fennec-helikoptere

Mobil hangar til Fennec-helikoptere

Under krigen i Afghanistan manglede man flere basale faciliteter, såsom hangarer og tilhørende gulve. Når de danske Fennec-helikoptere i Afghanistan således ikke befandt sig i luften, stod de i en mobil hangar, som DC-Supply leverede.

Vandrensningssystem til NATO

Vandrensningssystem til NATO

I NATO stod man over for en vanskelig udfordring. For hvad gør NATO lige, når de pludselig får brug for et mobilt vandrensningsanlæg, der skal kunne tages med ud i verden? De kontakter naturligvis DC-Supply.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This