www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Lager og logistik

Lager og logistik containere.

Lager og logistik er et område, hvor containere med stor fordel kan komme i spil. Mangler du f.eks. ekstra lagerplads – uanset om det er for en kortere eller længere periode – er en containerbaseret løsning en omkostningseffektiv løsning. 

Skal dine lagerfaciliteter transporteres land og rige rundt – måske helt til Grønland – er opbygning i en isoleret standard ISO container hensigtsmæssigt og giver mulighed for nem og problemfri transport, der ikke er afhængig af en specifik transportudbyder. Husk: Vi tilbyder lager og logistik containere med CSC-certificering.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Lager og logistik containere fra DC-Supply A/S:

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Isoleret container til ekstra lager

Isoleret container til ekstra lager

Trip Trap havde over en længere periode manglet lagerkapacitet. DC-Supply A/S leverede en 10 fods ISO stålcontainer med CSC-godkendelse til ekstra lager.

Reefer (køle-frys) container

Reefer (køle-frys) container

Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det specialcontainere fra DC Supply A/S, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.

Specialbygget kølecontainer

Specialbygget kølecontainer

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Flaskegas container

Flaskegas container

Aalborg Kommune kom til DC-Supply A/S med en konkret udfordring i forhold til at få fundet en løsning på kommunens manglende faciliteter til flaskegas.

Salg og leje af isolerede lager og logistik containere

 

Med en isoleret container kan du nemt få ekstra lagerplads – det kan være virksomhedens eksisterende lagerkapacitet ikke længere er tilstrækkelig, enten pga. sæson eller vækst i forretningen. Her tilbyder DC-Supply A/S – Danish Container Supply både salg og leje af isolerede lager containere, der nemt og hurtigt giver mange kubikmeter opbevaring under tørre og sikre forhold. Husk, at det også gælder hvis du har brug for at holde varer kolde, eksempelvis i form af et kølet råvarelager til restaurationsvirksomhed, større institutioner og kantiner eller lignende.

Skal kontoret, klasseværelset eller produktionsfaciliteterne nemt kunne flyttes fra sted til sted – eller blot anvendes midlertidigt i forbindelse med renovering eller ombygning af eksisterende faciliteter – kan en logistik container være løsningen for dig. Hos DC-Supply A/S har vi f.eks. leveret mobile undervisningslokaler, der har klaret turen til både Kina og Australien og tilbage til Danmark igen – ligesom vi har produceret mange specialløsninger inden for forskellige typer af mobile værksteder.

Salg og leje af lager og logistik containere hos DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om lager og logistik containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan lager og logistik containere special indrettes?

  Ja! Uanset dine ønsker og behov for special indretning eller -tilpasning af en lager og logistik container, er vi klar til at hjælpe dig hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply. Ligegyldigt hvilken type gods, du skal opbevare eller transportere, kan vi tilpasse og indrette container løsningen derefter, ligesom vi germe leverer den hvor som helst i verden. Kontakt os på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk og få en snak om løsningsmodellerne for netop din udfordring.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Tilbyder I mobile lager og logisk container løsninger?

  Det gør vi! Når du har brug for nemt at kunne flytte værkstedet, lageret eller dine kontorlokaler fra sted til sted, er en specialbygget lager og logistik container løsning fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply en velegnet og omkostningseffektiv model. Find inspiration blandt vores mange løsninger, og kontakt os gerne på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for yderligere information.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Mine varer skal transporteres, men de er temperatur følsomme. Hvad gør jeg?

  DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder isolerede lager og logistik containere inklusive SensoCLIP temperaturovervågning. SensorCLIP er en alarm der clipses udenpå isoleringen af det kabel, som du ønsker at overvåge, og som måler udsving i både strøm og temperaturer. Du alarmeres via af SMS og mail hvis der sker udsving.
  Se mere om SensorCLIP her: https://www.dc-supply.dk/sensorclip-sc100-alarm-overvaagning/

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.