www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling

Special containere til event og udstilling.

Skal messestanden skille sig ud eller er der behov for en mobil salgsbod? Skal der etableres udstillings faciliteter i forbindelse med byggeri eller noget helt fjerde? DC-Supply A/S – Danish Container Supply er klar med bred erfaring i udvikling og produktion af event og udstillings containere!

Vi har gennem mange år leveret specialbyggede container løsninger til stort set alle former for specielle lejligheder lige fra store koncerter, arrangementer og begivenheder som f.eks. Jean Michel Jarre koncert og Aalborg Karneval, til transportable salgsboder til både Tivoli og Zoo i København.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Event og udstillings containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne – det har de fået i form af en udstillingscontainer fra DC-Supply A/S.

Transportabel isbod

Transportabel isbod

DC-Supply A/S fik til opgave at designe en transportabel isbod til salg af økologisk is.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 fods specialcontainer til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere sejlunionens både til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer

Københavns Kommune kontaktede i forbindelse med COP 15 klimatopmødet DC-Supply A/S for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.

TV2 Studie

TV2 Studie

En specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivoli Københavns særlige omgivelser.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply A/S kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget hævekort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Multimediacontainer

Multimediacontainer

Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte hurlumhejhus forlystelse skulle holde budgettet, og give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg

Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. DC-Supply A/S leverede Danmarks største scenevæg bygget af containere til lejligheden.

Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kgl. Teater

Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med – DC-Supply A/S leverer backstage containerne.

Udstillingscontainer

Udstillingscontainer

Til Aalborg Universitet har DC-Supply A/S leveret en specialbygget udstillingscontainer – en løsning som let transporteres fra event til event.

Specialbyggede event og udstillings containere

Event og udstillings containere kan leveres med forskellige former for teknologi, f.eks. 4G internet opkobling og fladskærme – eller hvad med en hydraulisk sideåbning, der nemt håndteres af én mand, når containeren skal åbnes og lukkes?

Er der tale om enten mindre eller midlertidige butiks faciliteter, kan en pop-up butik i en container være en nem og omkostningseffektiv løsning. Vi har f.eks. leveret løsninger i form af både souvenirbutikker og isboder samt en transportabel burgerbar.

Ingen opgave er for stor, for lille eller for fantasifuld – tværtimod er event og udstillings containere ofte der, hvor kreativiteten kan få frit spil. Står du overfor at skulle afholde reception, jubilæum eller lignende tilbyder DC-Supply A/S også udlejning af vores egen producerede barcontainer, der bla. er udstyret med fadølsanlæg og en rigtig bar med barstole.

Lej event container hos DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om event og udstillings containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke typer arrangementer passer en event og udstillings container til?

  Efter vores mening så er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvilken type arrangementer, event og udstillings containere kan bruges til. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi bygget event og udstillings containere til f.eks. Salgsbod, messestand, isbod, burgerbar, borgerinddragelse og -information, pengeautomat – ja sågar til transportabel udstilling af et hvalskelet, for blot at nævne nogle få. Er du i tvivl om, hvorvidt en special bygget container løsning passer til dit arrangement, så kontakt vores salgsafdeling på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for en snak om mulighederne.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Jeg har brug for en event og udstillingscontainer. Hvordan kommer jeg i gang?

  Når du overvejer en event og udstillingscontainer er første skridt i processen kontakten til vores salgsteam. Sammen afklarer vi både dine behov og økonomien i projektet – og derefter kan projektet sådan set gå i gang! Du kan enten ringe til os på +45 70231380 eller sende os en e-mail på info@dc-supply.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en event og udstillingscontainer?

  Ja – hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi en række specialbyggede event og udstillingscontainere, der er klar til udlejning. Har du brug for en event og udstillingscontainer i forbindelse med et enkeltstående arrangement som f.eks. et jubilæum eller en reception, tilbyder vi f.eks. udlejning af vores egen producerede barcontainer, der bla. er udstyret med fadølsanlæg og en rigtig bar med barstole.
  Se mere om barcontaineren til udlejning her: https://www.dc-supply.dk/lej-en-barcontainer/

  Du kan også se alle vores event og udstillingscontainere til udlejning her: https://www.dc-supply.dk/udlejning/lej-event-container/

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.