Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event & Udstilling

Event & udstillings containere

Skal messestanden skille sig ud eller er der behov for en mobil salgsbod? Skal der etableres udstillings faciliteter i forbindelse med byggeri eller noget helt fjerde? DC-Supply er klar med bred erfaring i udvikling og produktion af event og udstillings containere!

Vi har gennem mange år leveret special løsninger til stort set alle former for specielle lejligheder lige fra store koncerter og begivenheder som f.eks. Jean Michel Jarre koncert og Aalborg Karneval, til transportable salgsboder til både Tivoli og Zoo i København.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret.

Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 ft special container til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere bådene til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som består af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.

Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer

Københavns Kommune kontaktede DC-Supply for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.

TV2 Studie

TV2 Studie

En containerløsning fra DC-Supply gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivolis særlige omgivelser.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget Dankort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Multimediacontainer

Multimediacontainer

Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte forlystelse skulle være bæredygtig økonomisk, men give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg

Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. Det var i et moselignende område, og opbygningen af scenevæggen krævede derfor grundige beregninger på såvel underlag som vindtryk.

Specialbyggede event og udstillings containere

Event og udstillings containere kan leveres med forskellige former for teknologi, f.eks. 4G internet opkobling og fladskærme – eller hvad med en hydraulisk sideåbning, der nemt håndteres af én mand, når containeren skal åbnes og lukkes?

Er der tale om enten mindre eller midlertidige butiks faciliteter, kan en pop-up butik i en container være en nem og omkostningseffektiv løsning. Vi har f.eks. leveret løsninger i form af både souvenirbutikker og isboder samt en transportabel burgerbar.

Ingen opgave er for stor, for lille eller for fantasifuld – tværtimod er event og udstillings containere ofte der, hvor kreativiteten kan få frit spil. Står du overfor at skulle afholde reception, jubilæum eller lignende tilbyder DC-Supply også udlejning af vores egen producerede barcontainer, der bla. er udstyret med fadølsanlæg og en rigtig bar med barstole.

Spørgsmål & svar – Event og udstillings containere

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilke typer arrangementer passer en event og udstillings container til?

  Efter vores mening så er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvilken type arrangementer, event og udstillings containere kan bruges til. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi bygget event og udstillings containere til f.eks. Salgsbod, messestand, isbod, burgerbar, borgerinddragelse og -information, pengeautomat – ja sågar til transportabel udstilling af et hvalskelet, for blot at nævne nogle få. Er du i tvivl om, hvorvidt en special bygget container løsning passer til dit arrangement, så kontakt vores salgsafdeling på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for en snak om mulighederne.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg har brug for en event og udstillingscontainer. Hvordan kommer jeg i gang?

  Når du overvejer en event og udstillingscontainer er første skridt i processen kontakten til vores salgsteam. Sammen afklarer vi både dine behov og økonomien i projektet – og derefter kan projektet sådan set gå i gang! Du kan enten ringe til os på +45 70231380 eller sende os en e-mail på info@dc-supply.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan jeg leje en event og udstillingscontainer?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply specialbygger vi event og udstillingscontainere, der er skræddersyet den enkelte kundes behov. Derfor kan du ikke leje en event og udstillingscontainer. Har blot brug for en event og udstillingscontainer i forbindelse med et enkeltstående arrangement som f.eks. Et jubilæum eller en reception, tilbyder vi udlejning af vores egen producerede barcontainer, der bla. er udstyret med fadølsanlæg og en rigtig bar med barstole.
  Se mere om barcontaineren til udlejning her: https://www.dc-supply.dk/lej-en-barcontainer/

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This