Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Vådrum container til militær brug

Vådrum container til militær brug

Vådrum containere til militær brug leveret af DC-Supply er baseret på 20 fods isolerede standard ISO containere, der indrettes med toiletter, urinaler, håndvaske, brusekabiner samt vandvarmere, affaldsstativer og skabe til opbevaring – alt efter behov.
Vådrum containere til militær brug
Vådrum containere til militær brug
Vådrum containere til militær brug

Få et tilbud på vådrum containere

En vådrum container er isoleret med brandhæmmende sandwichpaneler, og indvendigt er gulve, vægge og lofter beklædt med slidstærkt og rengøringsvenligt vinyl. For ekstra god hygiejne indrettes håndvaske som standard med berøringsfri kvalitets armaturer.

Opvarmning foregår via elektrisk varmepanel med indstillelig temperatur, mens varmtvandsforsyning til brusere og håndvaske sikres af store vandvarmere. Vandtrykket håndteres af en indbygget hydroforpumpe, ligesom der endvidere er mulighed for tapning fra ekstern vandtank. Al tilkobling af vandforsyning, kloak og el forsyning foretages let udvendigt i fronten af containeren – frontparti og elinstallation er desuden forberedt til montering af klimaanlæg. Selve indgangspartiet er tillige udført i vedligeholdelsesfrit plastik, så fugtskader undgås.

En vådrum container med både bade- og toiletfaciliteter er udstyret med aflåselige toiletkabiner, der er indrettet med kvalitets-sparetoiletter, ophængskroge og rustfri toiletrulleholdere. Til den enkelte håndvask hører spejl, spejlhylde, sæbedispenser og stikudtag. Brusekabiner er monteret med kvalitets-armaturer (bemærk også mulighed for tidsstyrede termostatarmaturer), sæbedispenser og trådkurv, ligesom der i badeafdelingen er opsat aflåselige værdiskabe til opbevaring af værdigenstande. Alle kabiner – både toilet og brusekabiner – er med motor ventileret punktudsugning, og containerens side har luftindtag til udsugning.

Vådrum containere fra DC-Supply har bestået holdbarhedstesten i henhold til det danske forsvars anvisninger.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This