www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Vådrum container til militær brug

Vådrum container til militær brug.

Vådrum containere til militær brug leveret af DC-Supply A/S – Danish Container Supply er baseret på 20 fods isolerede standard ISO containere, der indrettes med toiletter, urinaler, håndvaske, brusekabiner samt vandvarmere, affaldsstativer og skabe til opbevaring – alt efter behov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Vådrum containere til militær brug
Vådrum containere til militær brug
Vådrum containere til militær brug

Få et tilbud på vådrum containere

 

En vådrum container er isoleret med brandhæmmende sandwichpaneler, og indvendigt er gulve, vægge og lofter beklædt med slidstærkt og rengøringsvenligt vinyl. For ekstra god hygiejne indrettes håndvaske som standard med berøringsfri kvalitets armaturer.

Opvarmning foregår via elektrisk varmepanel med indstillelig temperatur, mens varmtvandsforsyning til brusere og håndvaske sikres af store vandvarmere. Vandtrykket håndteres af en indbygget hydroforpumpe, ligesom der endvidere er mulighed for tapning fra ekstern vandtank. Al tilkobling af vandforsyning, kloak og el forsyning foretages let udvendigt i fronten af containeren – frontparti og elinstallation er desuden forberedt til montering af klimaanlæg. Selve indgangspartiet er tillige udført i vedligeholdelsesfrit plastik, så fugtskader undgås.

En vådrum container med både bade- og toiletfaciliteter er udstyret med aflåselige toiletkabiner, der er indrettet med kvalitets-sparetoiletter, ophængskroge og rustfri toiletrulleholdere. Til den enkelte håndvask hører spejl, spejlhylde, sæbedispenser og stikudtag. Brusekabiner er monteret med kvalitets-armaturer (bemærk også mulighed for tidsstyrede termostatarmaturer), sæbedispenser og trådkurv, ligesom der i badeafdelingen er opsat aflåselige værdiskabe til opbevaring af værdigenstande. Alle kabiner – både toilet og brusekabiner – er med motor ventileret punktudsugning, og containerens side har luftindtag til udsugning.

Vådrum containere fra DC-Supply A/S har bestået holdbarhedstesten i henhold til det danske forsvars anvisninger.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.