www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kontor container

Kontor container.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply er vi leveringsdygtige i specialindrettede kontor containere. Vores standard container moduler kan sammenbygges og således skabe et åbent kontorlandskab, der endvidere kan etableres med for eksempel mødefaciliteter, kantine, lager, toilet, bad og omklædningsforhold.

Skal din virksomhed bygge til eller renovere eksisterende lokaler, og disse derfor bliver ubeboelige i en periode, er en kontor container fra DC-Supply A/S en både omkostningseffektiv og fleksibel løsning på de midlertidige pladsproblemer. Vores specialtilpassede løsninger kan nemlig leveres med alt i inventar og udstyr, der er nødvendigt for at virksomheden kan fortsætte arbejdsgangen ubesværet og ganske som normalt.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Kontor containere fra DC-Supply A/S:

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply A/S leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Salg og leje af kontor containere

En kontor container kan leveres i flere forskellige størrelser, for eksempel i en 10 fods eller 20 fods container. Uanset størrelsen, får du en mobil løsning på plads problemer, som er anvendelig mange år frem i tiden. Er dit behov kun er midlertidigt, har du hos DC-Supply A/S også altid mulighed for at  leje din container løsning.

Besøg også vores grønlandske hjemmeside www.dc-supply.gl for at se kontor container løsninger, vi har leveret i Grønland.

Har du behov for yderligere inspiration, råd eller vejledning omkring en kontor container, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale, der gerne hjælper dig på vej med en god kontor container løsning!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.