www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kontor container

Kontor container.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply er vi leveringsdygtige i specialindrettede kontor containere. Vores standard container moduler kan sammenbygges og således skabe et åbent kontorlandskab, der endvidere kan etableres med for eksempel mødefaciliteter, kantine, lager, toilet, bad og omklædningsforhold.

Skal din virksomhed bygge til eller renovere eksisterende lokaler, og disse derfor bliver ubeboelige i en periode, er en kontor container fra DC-Supply A/S en både omkostningseffektiv og fleksibel løsning på de midlertidige pladsproblemer. Vores specialtilpassede løsninger kan nemlig leveres med alt i inventar og udstyr, der er nødvendigt for at virksomheden kan fortsætte arbejdsgangen ubesværet og ganske som normalt.

Kontorskurvogn med 2 vinduer - DCS 2042
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Kontor containere fra DC-Supply A/S:

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply A/S leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Salg og leje af kontor containere

En kontor container kan leveres i flere forskellige størrelser, for eksempel i en 10 fods eller 20 fods container. Uanset størrelsen, får du en mobil løsning på plads problemer, som er anvendelig mange år frem i tiden. Er dit behov kun er midlertidigt, har du hos DC-Supply A/S også altid mulighed for at  leje din container løsning.

Besøg også vores grønlandske hjemmeside www.dc-supply.gl for at se kontor container løsninger, vi har leveret i Grønland.

Har du behov for yderligere inspiration, råd eller vejledning omkring en kontor container, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale, der gerne hjælper dig på vej med en god kontor container løsning!

Mødelokaler til Coolshop kontor - specialbygget container løsning

Spørgsmål og svar om kontor containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en kontor container?

  Ja, hos DC-Supply A/S har vi flere forskellige typer kontor containere til leje. Du kan se vores udvalg af kontor containere til leje under sektionen for indrettede containere til leje. Er du i tvivl om, hvilken løsning der bedst imødekommer netop dine behov for kontor faciliteter kan du få hjælp hos vores erfarne salgsteam – ring blot til os på +45 70231380.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en kontor container?

  Prisen på en kontor container afhænger dels af, hvilken type container, der er tale om, og dels af, om du ønsker at købe eller leje kontor containeren. Har du brug for information omkring priser på kontor containere, så ring til vores salgsteam på +45 70231380 – vi er klar til hjælpe dig med en god pris på netop din container løsning.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en kontor container?

  Mange af vores kontor containere er bygget med udgangspunkt i en 20 fods ISO stål container – se mere om container mål og vægt her. 20 fods størrelsen er et rigtig godt standard udgangspunkt, da containere i denne størrelse nemt kan transporteres både til lands og vands. Har du brug for et større kontor, så specialbygger vi hos DC-Supply A/S også kontor containere efter behov på eget værksted. Her er der mulighed for at etablere kontor faciliteter i flere containere, enten i form af serieforbindelse eller sammenbygning i flere etager med både indvendige og udvendige trapper.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en kontor container løsning være mobil?

  Ja, en container løsning til kontor kan sagtens være mobil. Har du behov for en mobil løsning, tænker vi hos DC-Supply A/S naturligvis dette parameter ind allerede fra projektets start, når du vælger en specialbygget kontor container fra os. Kontakt os allerede i dag og lad os få en snak omkring dine ønsker i forhold til en mobil kontor løsning – vi er klar til at hjælpe med netop dit projekt!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.