Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Radar information container (RIC)

Radar information container (CIC)

Radar information containeren er en specialbygget løsning, der optimeres og udvikles til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver – uanset hvor i verden, enheden skal i brug.
Radar Information Container (RIC)
Radar Information Container (RIC)
Radar Information Container (RIC)

Radar information container til militær anvendelse

En radar information container fra DC-Supply kan anvendes som fremskudt mobil enhed, og er sikret imod overvågning, radiosignaler, stråling, hacking af IT udstyr, radar eller anden kommunikation. Den container baserede løsning tilbyder endvidere et strålingsfrit arbejdsmiljø, ligesom den nemt transporteres rundt på både lastbil, tog, skib og fly. Efter ønske kan containeren leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

DC-Supply har mere end 35 års erfaring med militært samarbejde, og har leveret både stationære og mobile løsninger til militære formål over hele kloden. Vores radar information container har vi leveret i flere forskellige special tilpassede udgaver – eksempelvis også som selvforsynende stand-alone enheder til anvendelse blandt andet i Asien.

Alle containerløsninger fra DC-Supply kendetegnes ved håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring, og har konstant fokus på både intern udvikling og vores erfarne medarbejderstabs kompetencer. En høj grad af både faglighed og samarbejdsevne sætter os i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere til militære formål på et teknisk og håndværksmæssigt højt niveau.

Yderligere informationer og referencer vedrørende radar information container (RIC) fås ved henvendelse.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This