www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Radar information container (RIC)

Radar information container (CIC).

Radar information containeren er en specialbygget løsning, der optimeres og udvikles til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver – uanset hvor i verden, enheden skal i brug.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Radar Information Container (RIC)
Radar Information Container (RIC)
Radar Information Container (RIC)

Radar information container til militær anvendelse

En radar information container fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan anvendes som fremskudt mobil enhed, og er sikret imod overvågning, radiosignaler, stråling, hacking af IT udstyr, radar eller anden kommunikation. Den container baserede løsning tilbyder endvidere et strålingsfrit arbejdsmiljø, ligesom den nemt transporteres rundt på både lastbil, tog, skib og fly. Efter ønske kan containeren leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

DC-Supply A/S har mere end 40 års erfaring med militært samarbejde, og har leveret både stationære og mobile løsninger til militære formål over hele kloden. Vores radar information container har vi leveret i flere forskellige special tilpassede udgaver – eksempelvis også som selvforsynende stand-alone enheder til anvendelse blandt andet i Asien.

Alle containerløsninger fra DC-Supply A/S kendetegnes ved håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring, og har konstant fokus på både intern udvikling og vores erfarne medarbejderstabs kompetencer. En høj grad af både faglighed og samarbejdsevne sætter os i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere til militære formål på et teknisk og håndværksmæssigt højt niveau.

Yderligere informationer og referencer vedrørende radar information container (RIC) fås ved henvendelse.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vådrum container til militær brug

Vådrum container til militær brug

Vådrum containere til militær brug indrettes med toiletter, urinaler, håndvaske, brusekabiner, vandvarmere, affaldsstativer og skabe – alt efter behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.