www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Miljøcontainer

Miljøcontainer.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder miljøcontainere, der er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald. Det gælder eksempelvis kemikalier, maling, spildolie og lignende. Miljøcontaineren er udstyret med et gulv opbygget som kar, hvilket gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild af farlig væske i tilfælde af lækage. Bunden er lettilgængelig med flytbare rister, og kan rumme mange liter væske.

Konstruktionen af miljøcontaineren er robust og modstandsdygtig, og containeren er ideel til både små og store byggepladser. Den er meget håndterbar og kan let flyttes rundt med enten en gaffeltruck eller en mindre kran. Sikrer du miljøcontaineren med et forsikringsgodkendt låsebeslag fra DC-Supply A/S sættes sikkerheden i højsædet, og du kan stole på at dit miljøfarlige gods opbevares på bedst mulig vis. Vi tilbyder mange forskellige typer låse til containere – både indvendige og udvendige låsebeslag – hvoraf de fleste er forsikringsgodkendte i højeste klasse 5 efter de nye regler.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Miljøcontainere fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

En 8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Nye og brugte miljøcontainere – køb og lej

 

Hos DC-Supply A/S kan du både købe og leje nye og brugte miljøcontainere – muligheden for at leje miljøcontainere er især attraktiv for dig, der måske kun skal opbevare miljøskadeligt affald eller spild væsker for en kortere periode, for eksempel i forbindelse med et enkeltstående byggeri projekt eller lignende.

Alle vores miljøcontainere er af høj kvalitet, og bygget på eget værksted. Her får du en sikker og forsvarlig opbevaring af olie og kemikalier, eller andre potentielt skadelige væsker og materialer. Uanset om du køber eller lejer en miljøcontainer hos os tilbyder vi altid hurtig levering til netop den lokation, hvor containeren skal anvendes, også i Grønland.

Vi har mange års erfaring med produktion af containere til håndtering af miljøskadeligt affald og spild væsker, og rådgiver og vejleder gerne i forhold til din specifikke situation og netop den type affald eller væske, du har brug for at håndtere. Kontakt vores erfarne personale for yderligere informationer samt en skarp pris på køb eller leje af nye og brugte miljøcontainere.

Nye og brugte miljøcontainere – køb og leje

Spørgsmål og svar om miljøcontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilken størrelse er miljøcontaineren?

  Miljøcontaineren fra DC-Supply er en 8 fods container specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald som eksempelvis kemikalier, maling, spildolie og lignende.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor bruger man en miljøcontainer?

  En miljøcontaineren er ideel til både små og store byggepladser – gulvet i containeren er opbygget som kar, hvilket gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild af farlig væske i tilfælde af lækage.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en miljøcontainer flyttes?

  Ja, en miljøcontainer fra DC-Supply er meget håndterbar og kan let flyttes rundt med enten en gaffeltruck eller en mindre kran.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en miljøcontainer?

  Ja, hos DC-Supply kan du både købe og leje miljøcontainere – leje af en miljøcontainere er især attraktiv for dig, der måske kun skal opbevare miljøskadeligt affald eller spild væsker for en kortere periode. Kontakt os på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk for pris.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.