www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kantine container 5 Køkkencontainere

Køkkencontainere.

Mulighederne er uendelige med en køkkencontainer fra DC-Supply A/S- Danish Container Supply.

Hos os er der nemlig ikke blot tale om et køkken, men samtidig mulighed for at iberegne lager- og kantinefaciliteter, såvel som køl og frys – eller hvad med en rampe til varemodtagelse?

Er behovet i retning af et rigtig stort køkken, sammensætter og serieforbinder vi flere køkkencontainere til én samlet løsning. Således er vi eksempelvis leveringsdygtige i en mobil special løsning, der kan bespise op til 400 mand – på én gang!

Uanset om der er tale om en lille eller stor køkkencontainer, leverer vi altid en løsning, der er fuldt udrustet med professionelt køkkenudstyr, der tilpasses netop dit unikke behov. Vi arbejder ud fra devisen om, at køkkenpersonalet skal kunne færdes og arbejde lige så godt, som de ville gøre i deres hjemmevante køkken.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Køkkencontainere fra DC-Supply A/S:

Transportabel kantine

Transportabel kantine

Hos DC-Supply fremstiller vi køkken- og kantinefaciliteter til både leasing og almindelig salg.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Køkken container i høj kvalitet

Når du har behov for at udvide køkkenfaciliteter – eller at etablere en helt ny køkkenløsning – tilbyder DC-Supply A/S et bredt udvalg af modeller til alle slags projekter i form af køkkencontainere. Uanset om du er på udkig efter et lille køkken eller et storkøkken til servicering og bespisning af et stort antal personer, kan vi sammensætte køkkencontainere, der fuldt ud imødekommer dine behov. Du bestemmer helt selv omfanget!

Vi sikrer dig hurtigt og nemt en stabil køkkenløsning, der leveres til netop den geografiske destination og placering, du ønsker – også i Grønland! Har du brug for en mobil løsning, der på et senere tidspunkt kan flyttes og efterfølgende sættes i drift på en anden lokation, er dette også muligt med vores fleksible, mobile køkkencontainere.

Er du i tvivl om mulighederne, eller vil du gerne vide mere om køkkencontainere, har vi hos DC-Supply A/S en salgsafdeling, der gerne hjælper med at finde den køkkencontainer løsning, der lever op til netop din virksomhed eller organisations behov. Kontakt os allerede i dag – vi er altid klar med råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.