www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Kantine container 5 Køkken containere

Køkken containere.

Mulighederne er uendelige med en køkken container fra DC-Supply A/S- Danish Container Supply.

Hos os er der nemlig ikke blot tale om et køkken, men samtidig mulighed for at iberegne lager- og kantinefaciliteter, såvel som køl og frys – eller hvad med en rampe til varemodtagelse?

Er behovet i retning af et rigtig stort køkken, sammensætter og serieforbinder vi flere køkken containere til én samlet løsning. Således er vi eksempelvis leveringsdygtige i en mobil special løsning, der kan bespise op til 400 mand – på én gang!

Uanset om der er tale om en lille eller stor køkken container, leverer vi altid en løsning, der er fuldt udrustet med professionelt køkkenudstyr, der tilpasses netop dit unikke behov. Vi arbejder ud fra devisen om, at køkkenpersonalet skal kunne færdes og arbejde lige så godt, som de ville gøre i deres hjemmevante køkken.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Køkken containere fra DC-Supply A/S:

Transportabel kantine

Transportabel kantine

Hos DC-Supply fremstiller vi køkken- og kantinefaciliteter til både leasing og almindelig salg.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Køkken container i høj kvalitet

Når du har behov for at udvide køkkenfaciliteter – eller at etablere en helt ny køkkenløsning – tilbyder DC-Supply A/S et bredt udvalg af modeller til alle slags projekter i form af køkken containere. Uanset om du er på udkig efter et lille køkken eller et storkøkken til servicering og bespisning af et stort antal personer, kan vi sammensætte køkken containere, der fuldt ud imødekommer dine behov. Du bestemmer helt selv omfanget!

Vi sikrer dig hurtigt og nemt en stabil køkkenløsning, der leveres til netop den geografiske destination og placering, du ønsker – også i Grønland! Har du brug for en mobil løsning, der på et senere tidspunkt kan flyttes og efterfølgende sættes i drift på en anden lokation, er dette også muligt med vores fleksible, mobile køkken containere.

Er du i tvivl om mulighederne, eller vil du gerne vide mere om køkken containere, har vi hos DC-Supply A/S en salgsafdeling, der gerne hjælper med at finde den køkken container løsning, der lever op til netop din virksomhed eller organisations behov. Kontakt os allerede i dag – vi er altid klar med råd og vejledning.

Spørgsmål og svar om køkken containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en køkken container?

  En køkken container fra DC-Supply A/S kan bygges lige så stor, som du har behov for. Uanset containerens størrelser sørger vi for, at du med en specialbygget løsning får netop de køkkenfaciliteter, du ønsker dig og har brug for – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skal køkken containeren anvendes på en byggeplads, er vores 20 fods modeller meget efterspurgte. De giver både et køkken i fornuftig størrelser, og så er de forholdsvis nemme at flytte rundt. Kontakt gerne vores erfarne salgsteam, hvis du har brug for hjælp til afklaring af, hvor stor din køkken container løsning skal være. Vi sidder klar på +45 70231380.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en køkken container?

  Prisen på en køkken container afhænger af flere forskellige parametre – eksempelvis både størrelse, graden af specialtilpasning og så selvfølgelig hvilket køkken udstyr, du ønsker leveret og installeret i containeren. Hos DC-Supply A/S specialbygger vi køkken containere i mange prisklasser og størrelser – du kan også holde øje med vores brugtmarked, hvor du ofte vil kunne finde gode priser på brugte køkken containere.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en køkken container?

  Ja, hos DC-Supply A/S tilbyder vi også mulighed for at leje indrettede køkken containere. Vi har blandt andet flere forskellige typer skurvogne køkken containere til leje, og har du brug for den store udstyrsmodel til bespisning af rigtig mange personer, så kan du f.eks. leje vores storkøkken. Vil du vide mere om, hvilke køkken containere du kan leje hos os – herunder også pris og leveringstid – så kontakt gerne vores salgsteam på tlf. +45 70231380.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 2 =

Felter markeret med * er obligatoriske.