www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Udlejning 5 Lej event container

Lej event container.

Lej en specialbygget event container! DC-Supply A/S – Danish Container Supply udlejer specialbyggede event containere til alle former for arrangementer – f.eks. messer, udstillinger, dyrskue, salgsboder m.v. Eller måske ønsker du at udvide butiks faciliteterne eller supplere med en pop-up butik for en periode? Her er en lejet container også en rigtig god løsning, der hurtigt, billigt og nemt giver dig mulighed for at afprøve dit koncept.

Når du lejer en af vores specialbyggede event containere sørger vi for levering og afhentning, ligesom vi også hjælper med opstilling og tilslutning. Vi har skabt rammerne – du skal blot sørge for indholdet. Kontakt vores erfarne salgsteam for nærmere info om, hvornår de forskellige løsninger er ledige til udlejning.

Telefon +45 70231380
e-mail info@dc-supply.dk

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Event containere til leje hos DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Skab opmærksomhed med en specialbygget event container

 

På en messe eller en konference med mange udstillere kan det være svært at tiltrække publikums opmærksomhed. Her kan du med fordel vælge at leje en af vores specialbyggede event containere – f.eks. showroom containeren, der har glaspartier fra gulv til loft på tre sider, indbyggede spot i loftet samt programmerbar LED strip i lofts kanten hele vejen rundt. På bagvæggen er showroom containeren udstyret med flotte akustik paneler i smoked oak.

Her får du en virkelig iøjnefaldende ramme om din messestand, udstilling, pop-up butik m.v. samtidig med fuld frihed til, hvordan du ønsker at præsentere dine produkter og varer. Showroom containeren er baseret på en 20 fods ISO container, så her får du mere end 13 m2 gulvareal.

Har du brug for nærmere information vedrørende de udvendige mål, så tag et kig på vores side med alle oplysninger omkring container mål og vægt.

Showroom container til udlejning

Lej container bar til fest og farver

Er pladsen trang, men ønsker du alligevel en unik ramme til dit arrangement – til firmafesten, jubilæet, den runde fødselsdag eller noget helt fjerde – kan du også leje vores 10 fods bar container. Den smarte lille specialbyggede event container kan både bruges til servering og udskænkning af lækre drinks og som opsigtsvækkende pop-up butik. Den fylder ikke meget, men kommer med en stor klapluge med RGB LED lys, hvor du selv kan bestemme farveskift. Container dørene er ligeledes indvendigt udstyret med lamper, der f.eks. kan bruges til belysning af drinkskort, reklamer, plakater eller lignende. Dertil leveres containeren med to flytbare diske, så du selv kan indrette din bar eller pop-up butik.

Er der brug for større bar faciliteter, har vi også en 20 fods bar container, hvor der er kælet for detaljerne i inventaret og skruet op for hyggen. Her får du både vask, fadølsanlæg, køleskab, fladskærm, belysning og udvendig markise – og tillige 8 siddepladser i form af barstole.

Event container med hydraulisk åbning

 

Når du har en event, hvor du skal kunne servicere mange gæster på én gang, giver vores specialbyggede 20 fods hydraulik container dig metervis af betjeningsområde. Den hydrauliske åbning i begge sider bliver til et flot “mågevinge” tag, når containeren er åben – og funktionen er nem at betjene for én person.

Du vælger selv, om du vil gøre brug af åbningen på begge sider samtidig, eller om du blot ønsker at åbne den ene side. Bardiskene i metal er nemme at vippe op og fastgøre – og så er de lette at rengøre. Her får du virkelig en specialbygget event container, der er noget ud over det sædvanlige af, hvad man ellers ser til udlejning!

20 fods hydraulik barcontainer
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S

Kontakt os for leje af event container

Ring til os allerede i dag, hvis du ønsker at leje en af vores specialbyggede event containere. Så aftaler vi i fællesskab nærmere omkring lejeperiode, levering og afhentning af løsningen .
Vi leverer specialbyggede event containere til leje over hele landet, og du kan leje en event container lige så lang (eller kort) tid, du har brug for. Se vores lejebetingelser her.

Har du også brug for at leje andre former for indrettede containere eller standard containere, tilbyder vi også det – se nærmere lige her.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.