Vælg en side

Isolerede containere

Når der er behov for, at dit gods eller dine varer står tørt og sikkert, er en isoleret container fra DC-Supply A/S løsningen. Vi kan f.eks. levere en standard ISO 20 fods eller 40 fods stålcontainer, der med isolering sikrer, at dine varer opbevares tørt og sikkert hele vinterhalvåret – uden at blive udsat for kondens, selv under store temperaturudsving.

Hvis du således for eksempel har brug for ekstra lager kapacitet til opbevaring af fugt- og temperatur følsomme varer, har vi løsningen til dig. Endvidere kan vores isolerede containere efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport (CSC godkendelse).

Isolerede containere fra DC-Supply A/S kan indrettes efter dine behov og ønsker, for eksempel i forhold til lys og varme, ventilator, el radiator eller specialtilpassede hylder. Endvidere leveres containerne i flere farver, og hvis det ønskes med din virksomheds eget logo.

40 fods isoleret container – DCS 4064

40 fods isoleret container – DCS 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Isolerede containere i bedste kvalitet

Hos DC-Supply bygger vi alle isolerede containere på vores eget værksted – det er uanset om der er tale om en seriefremstilling af f.eks. model 2064 eller specialopgaver med unikt tilpassede løsninger. En isoleret container bygges hos os som udgangspunkt med 70 mm Rockwool isolering (med mindre andet aftales). Vi bestræber os på at være lagerførende i 20 fods isolerede containere (model 2064), men har vi ikke en “på hylden”, fremstiller vi den gerne hurtigt til dig.

En isoleret container er en fleksibel løsning i kortere eller længere perioder, såvel som permanent. Kombinerer du containerløsninger med en af vores forsikringsgodkendte containerlåse, får du desuden en solid tyverisikring af dit gods.

Hos os har du mulighed for enten at købe eller leje de fleste af vores isolerede containere. Har du brug for yderligere informationer omkring isolerede containere, er du velkommen til at kontakte vores erfarne personale – vi er klar til at rådgive og vejlede dig til den bedste løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This