DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Event containere.

Gennem årene har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret specialbyggede container løsninger til mange forskellige events og specielle lejligheder af både større og mindre karakter inden for underholdning og sport. 

Vi leverer alle typer af event containere, både som info containere, salgsboder, butikker og meget mere – til alle typer af events og begivenheder i både ind- og udland. Vi specialbygger alle event container løsninger i tæt dialog og samarbejde med kunden, således du altid får en løsning, der er helt i top. Med en event container i form af en special løsning fra DC-Supply A/S er du sikker på både at få et kvalitets produkt – og at vække opmærksomhed!

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbyggede event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret.

Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 ft special container til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere bådene til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som består af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.

Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer

Københavns Kommune kontaktede DC-Supply for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.

TV2 Studie

TV2 Studie

En containerløsning fra DC-Supply gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivolis særlige omgivelser.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget Dankort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Multimediacontainer

Multimediacontainer

Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte forlystelse skulle være bæredygtig økonomisk, men give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg

Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. Det var i et moselignende område, og opbygningen af scenevæggen krævede derfor grundige beregninger på såvel underlag som vindtryk.

Mobile container løsninger til events:
Få et tilbud

Går dit behov i retning af catering og servering i forbindelse med en større event, har vi bygget både mobile burgerbarer og isboder, der nemt kan transporteres fra lokation til lokation og straks anvendes igen.

Til Aalborg Karneval – en af de helt store begivenheder med tæt på 100.000 deltagere – har vi eksempelvis leveret metervis af bar, klar til udskænkning af kolde drikkevarer. Event containerne kan åbnes fuldt til begge sider, hvilket giver mulighed for servering i to sider samtidig, ligesom der er etableret mulighed for tilslutning til el.

I en helt anden boldgade er en container til bådtransport, bygget for Dansk Sejlunion, til at transportere bådene fra Danmark til de Olympiske Lege i Rio i 2016.

Skal der gøres noget særligt ud af din event, kan vi ret sikkert hjælpe dig godt på vej med en specialcontainer løsning. I en event container fra DC-Supply A/S kæles der for detaljerne i inventar og indretning, ligesom vi indtænker mulighederne for at inddrage det omkringliggende rum med f.eks. markiser. Kontakt os gerne for en snak om mulighederne og nærmere afklaring af netop dit projekt – vi er altid klar til at råde og vejlede dig ud fra vores ekspertise og faglighed.

Specialbygget event container fra DC-Supply A/S

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.