www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Det svenske forsvar

Beboelse i containere til det svenske forsvar.

Det svenske forsvar havde behov for ekstra faciliteter til beboelse i form af mobile områder til et større antal soldater.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Modulbaserede boliger giver høj fleksibilitet

Løsningen skulle være anvendelig uanset, hvor i verden missionen foregik.

Siden begyndelsen af 2010 har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret 400 enheder af tomme Prefab containere til det svenske forsvar. Prefab containere er ideelle grundet deres lave vægt og transportvolumen. I transporttilstand fylder 4 Prefab containere det samme som 1 ISO-container. Prefab containere er opbygget med fast gulv og tag samt vægge af sandwichpaneler. Væggene er opbygget i moduler og kan derfor indsættes efter ønske. Både vægge, loft og gulv er isoleret og sikrer et optimalt indeklima.

Modulopbygningen betyder, at beboelsen hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov. ISO standardstørrelsen på modulerne er ensbetydende med hurtig og problemfri transport til lands og til vands. Er pladsforholdene små, kan containerne stables, så alle faciliteter er inden for rækkevidde.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.