Vælg en side

Nyheder

Kampagnepris på 20 fods sidedørscontainer

Lige nu får du en 20 fods sidedørs container til KUN Kr. 29.500,- ab lager Nørresundby. Kan indeholde op til 5 stk. 3×2 m Flatpack letvægtscontainere (Kr. 10.800,00/stk.). Også levering til Grønland.

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Letvægtscontainer 3×2 meter

Kun kr. 10.800,00 som flatpack. Letvægtscontainere er den nemme og alsidige containerløsning, der tilbyder utallige anvendelsesmuligheder.

Kørerampe

Med en kørerampe fra DC-Supply håndterer du nemt dit gods, både når det skal ind og ud af containeren.

Reol beslag

Flytbare reol beslag er en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Barcontainer til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.

Nye regler for container låse

Den 1. januar 2016 trådte regelændringer om godkendelse af låsebeslag til containere i kraft – DC-Supply er klar med råd og vejledning til din containerlås.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This