www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Til stort gods

Containere til stort gods.

Har du brug for en container til stort gods, tilbyder vi hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply flere forskellige løsninger.

Vi har et varieret udvalg af containere til stort gods – blandt andet i form af enten en flat rack eller en open top container, som gør det rigtig nemt for dig at placere gods i containeren med adgang fra toppen, ligesom du ikke er begrænset af loft på containeren. Skal du transportere stort gods til søs, tilbyder vi endvidere flere af vores containere til stort gods med CSC-godkendelse.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til stort gods fra DC-Supply A/S:

Platform container 20 og 40 fods

Platform container 20 og 40 fods

Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper.

Flat rack container

Flat rack container

Flat Rack Standard 20 eller 40 fods ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods.

Få et godt tilbud på en container til stort gods

Containere til stort gods findes ligesom alle vores standard containere i forskellige farver, og du kan ligeledes få containeren leveret med logo på siden. De fleste af vores containere kan både købes og lejes, men er du i tvivl eller ønsker du en specialløsning, er du altid velkommen til at kontakte os. I fællesskab finder vi finde den mest optimale løsning til dig, således du kan få netop den container til stort gods der imødekommer netop dine behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.