www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Messestand

Messestand i en container.

Skal din messestand skille sig ud fra konkurrenterne, og har du helt specifikke krav omkring opbygning tør vi næsten godt på forhånd love, at en containerbaseret løsning vil være en både omkostningseffektiv og kreativ løsning!

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply møder du bred erfaring med design og produktion af messestande i containere – især med hensyn til mobile løsninger, der er nemme at fragte land og rige rundt.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Container messestande fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Udstillingscontainer

Udstillingscontainer

Til Aalborg Universitet har DC-Supply A/S leveret en specialbygget udstillingscontainer – en løsning som let transporteres fra event til event.

Specialbyggede containerløsninger til messestand

Din messestand i en container kan tage form som både bar, butik og udstilling – eller noget helt fjerde. For eksempel har vi leveret et mobilt showroom til Egernsund Tegl, som virksomheden anvender både på messer og ude hos kunder, men også som udstilling på hovedkontoret.

En af de største fordele ved en at etablere en messestand i container er, at du bliver nærmest uafhængig af, om standen skal anvendes indendørs eller udendørs. Faktisk kan du ofte med fordel anvende en container udendørs – er løsningen f.eks. med tagterrasse er dette jo kun en fordel i tørt og godt vejr, og til de mindre gode vejr-dage kan en fastmonteret, kraftig markise tilbyde både læ og blikfang. Opstilles din stand inden døre, har du fordelen af, at containeren skaber et naturligt afgrænset rum, hvor du i ro og mag kan tage dig af de besøgende på standen.

Har du brug for råd og vejledning omkring en messestand i container står vores dygtige medarbejdere altid klar – ring eller skriv til os allerede i dag.

Spørgsmål og svar om container messestande

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en messestand i en container?

  Ønsker du at købe en specialbygget container messestand afhænger prisen af flere parametre som f.eks. størrelse, tilpasning, indretning og inventar – men det er højst sandsynligt ikke så dyrt, som du tror. En specialbygget container er ofte en omkostningseffektiv løsning, og så er en container robust og holder i mange år. Vil du vide mere om de mange muligheder for at bygge en opsigtsvækkende messestand i en container, så kontakt vores erfarne salgsteam og få hjælp til netop dit projekt. Du kan ringe til os på +45 70231380 eller skrive til os på info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en container messestand?

  Ja, hos DC-Supply A/S tilbyder vi flere forskellige typer container messestande til leje. Du kan eksempelvis leje vores flotte showroom-container, der har glaspaneler fra gulv til loft på tre sider – eller hvad med at byde messe gæsterne indenfor i en hyggelig barcontainer? Her har vi både en 20 fods barcontainer med flere siddepladser, og en smart lille 10 fods barcontainer, der passer ind de fleste steder, også når pladsen er trang.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en messestand i container?

  Størrelsen på en container messestand er du selv med til at bestemme, når du vælger en specialbygget løsning fra DC-Supply A/S. Vi kan bygge din messestand i netop den container størrelse, du ønsker – og skulle der være brug for det, tilpasser vi både højde og bredde på vores eget værksted. En messestand i container tager udgangspunkt i en standard ISO container, og her er størrelserne 6 fods, 8 fods, 10 fods, 20 fods og 40 fods. Du kan se mere om container mål og vægt her.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan kan en container indrettes som messestand?

  Når en container skal indrettes som messestand, kan du være rigtig kreativ. Hos DC-Supply A/S kan vi i egen produktion tilpasse container messestanden helt efter dine ønsker og behov – f.eks. med flotte akustikpaneler eller LED lys, der kan skifte farve. Kontakt os og fortæl om dine ønsker, så hjælper vi dig med at skabe netop den messestand, du drømmer om.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.