www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Mobil hangar til Fennec-helikoptere

Mobil hangar til Fennec helikoptere.

Under krigen i Afghanistan manglede man flere basale faciliteter, såsom hangarer og tilhørende gulve.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Omkostningseffektiv løsning til mobile helikopter hangarer

Når det danske luftvåben skal på opgaver rundt omkring i verden, kan der være behov for de nødvendige faciliteter og udstyr. Under krigen i Afghanistan manglede man flere basale faciliteter, såsom hangarer og tilhørende gulve. Der skulle derfor findes en løsning. Man kunne godt selv bygge de nødvendige faciliteter, men omkostningerne ville være høje. Militærbasen skulle være en midlertidig konstruktion, så løsningen skulle også være både mobil og fleksibel – til en fornuftig pris.

Når de danske Fennec helikoptere i Afghanistan således ikke befandt sig i luften, stod de i en mobil hangar, som DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede. Selve hangaren var baseret på en teltløsning.

Gulvet var et såkaldt Rola-Trac gulv, som kunne bygges sammen, nærmest på samme måde, som når man bygger med Lego. Hvert enkelt gulvelement måler ca. 50 x 100 cm og er udstyret med et ’fjer og not’-system, så man enkelt og let kan knappe gulvet sammen helt uden brug af værktøj. Gulvet er meget robust og let at rengøre.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 2 =

Felter markeret med * er obligatoriske.