www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon

Byggepladsindretning og pavilloner.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply finder du et bredt udvalg af pavilloner og containere til byggepladsindretning.

Uanset om du har brug for en skurvogn med toilet og bad, omklædningsrum, undervisningslokaler, fitness pavilloner eller informations-og fremvisnings faciliteter – så tilbyder vi et bredt udvalg af effektive og sikre løsninger indenfor byggepladsindretning og pavilloner.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Pavilloner og byggepladsindretning fra DC-Supply A/S:

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Containere til mandskabsbeboelse

Containere til mandskabsbeboelse

Her hos DC-Supply A/S har vi fremstillet en specialbygget container mandskabsbeboelses løsning. Denne kan bruges til komplicerede opholds- og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Specialbyggede containere og pavilloner til byggepladsindretning

Vi kan tilpasse byggepladsindretningen og pavillonerne alt efter, om det er tale om et større eller mindre projekt – her finder du nemlig både separate og serieforbundne containere. I fællesskab finder vi ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig og din virksomhed. Med hjælp fra vores tekniske afdeling, og med produktion på eget værksted, er du hos DC-Supply A/S altid garanteret den optimale indretning af byggepladsen.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne indenfor byggepladsindretning og pavilloner, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Husk, vi leverer også i Grønland.

Spørgsmål og svar om containere til byggepladsindretning

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke typer containere til byggepladsindretning kan DC-Supply A/S levere?

  Hos DC-Supply A/S leverer vi både standard containere og specialbyggede løsninger til indretning af byggepladser, både i form af opholds containere som f.eks. kantiner og køkkencontainere, containere til omklædning med bad og toilet, førstehjælpscontainere, sanitetscontainere og meget mere. Dertil har vi også et bredt udvalg af brugte containere. De fleste af vores løsninger kan både købes og lejes – kontakt vores erfarne salgsteam for nærmere information.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få hjælp til at indrette min byggeplads med containere?

  Ja, hos DC-Supply A/S møder du et hold af container eksperter, der har bred erfaring med indretning af både små og store byggepladser. Vi hjælper dig gerne med den optimale indretning af din byggeplads, uanset om du er på udkig efter en hel container-skurby eller blot har brug for en enkelt eller to containere til at komme i mål. Kontakt vores erfarne salgsteam på enten telefon +45 7231380 eller send os e-mail på info@dc-supply.dk og fortæl os lidt mere om dit projekt – så finder vi i fællesskab en løsning, der matcher dine behov og dit budget.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan byggepladsen indrettes med containere i flere etager?

  Ja, en af de store fordele ved at anvende containere i indretningen af en byggeplads er, at de nemt kan stables i flere etager enten ved hjælp af en mindre kran eller en kraftig gaffeltruck. Flere etager er især aktuelt, når byggepladsen skal etableres på mindre grundareal, f.eks. i tæt bebyggede bymiljøer. Hos DC-Supply A/S møder du stor erfaring med opbygning af containere i flere etager, ligesom vi også tilbyder både udvendige og indvendige trappesystemer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.