Vælg en side

Kontakt os

Vores stærke hold af erfarne medarbejdere er klar til at rådgive og vejlede omkring dit næste container projekt.

Skriv til os her, både med generelle spørgsmål eller mere specifikke henvendelser. Du er også velkommen til at bede os ringe dig op, eller at bestille et møde – vi kommer gerne ud til dig.

14 + 12 =

DC-Supply A/S

Virkelyst 8
9400 Nørresundby

Vi vil gerne høre fra dig

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så du altid får en løsning, der både er omkostningseffektiv og matcher dine behov.

DC-Supply designer, producerer, sælger og udlejer nye og brugte mobile container løsninger til både civile og militære formål over hele verden. Dertil kommer låse systemer og diverse tilbehør, såvel som agenturer for en række forskellige produkter.

Vi har altid fokus på at leve os ind i den enkelte kundes udfordinger, så vi med afsæt i vores brede erfaring, store know-how og håndværksmæssige kompetencer kan være med til at finde den optimale løsning. Vi er et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tekniske tegnere, smede, tømrere og administrationsmedarbejdere. Høj faglighed og et godt samarbejde kendetegner et håndværk i absolut særklasse – ligesom vi stiller høje krav til kvalitetsstyring og bla. derfor også er ISO 9001:2015 certificeret.

Ring til os

Skriv til os

Sociale medier

Følg med

Besøg os også på vores forskellige sociale platforme, hvor du kan holde dig opdateret omkring seneste nyheder og cases, ledige stillinger mm.

Share This