Vælg en side
Du er her: Forside 5 OM DC-SUPPLY

Om Dc-Supply

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og militære formål i hele verden.
Hertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Løsningerne kan være alt lige fra standard containerløsninger til specialdesignede løsninger tilpasset kundens behov.

Special container løsninger

Ingen opgaver er for store, for små – eller for fantasifulde.
Resultaterne har gennem tiden været mangfoldige – der har både været løsninger i form af f.eks. et mobilt køkken, et TV studie, en hundegård til specialtrænede hunde i Afghanistan, en H. C. Andersen souvenirbutik på Langelinje i København, et helikopter-hangartelt med mobilt gulv, og et udspringstårn til et vandsportcenter, for blot at nævne nogle få. Vores løsninger tager afsæt i høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Vi er i alt 27 medarbejdere i form af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

Ingen afstand er for stor

DC-Supply har blandt andet leveret løsninger til så forskellige steder på kloden som Grønland, Færøerne og Uganda. Ingen afstand er for stor – og ingen for lille.

års erfaring

Medarbejdere

Lagre

Vores kernekompetencer

Høj teknisk viden

Virksomheden består af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrations medarbejdere. Høj faglighed og evne til at samarbejde gør DC-Supply i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau.

Håndværk i særklasse

DC-Supply er kendetegnet ved at levere håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring. Vores erfarne medarbejdere bygger skræddersyede løsninger ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov.

Unik kundeservice

DC-Supplys evne til at yde en unik kundeservice, skyldes vores konstante fokus på intern udvikling og vores kompetente medarbejdere. Vi følger alle opgaver til dørs, og følger naturligvis op indtil den endelige slutaflevering har fundet sted.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This