www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Om DC-Supply A/S

Om DC-Supply A/S.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og militære formål i hele verden.

Hertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Løsningerne kan være alt lige fra standard containerløsninger til specialdesignede løsninger tilpasset kundens behov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Special container løsninger

Ingen opgaver er for store, for små – eller for fantasifulde.

Resultaterne har gennem tiden været mangfoldige – der har både været løsninger i form af f.eks. et mobilt køkken, et TV studie, en hundekennel til specialtrænede hunde i Afghanistan, en H. C. Andersen souvenirbutik på Langelinje i København, et helikopter-hangartelt med mobilt gulv, og et udspringstårn til et vandsportscenter, for blot at nævne nogle få. Vores løsninger tager afsæt i høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Vi er i alt ca. 30 medarbejdere i form af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. DC-Supply A/S har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

Special container løsninger bygget på eget værksted hos DC-Supply A/S
Ingen afstand er for stor

Ingen afstand er for stor

 

DC-Supply A/S har blandt andet leveret vores container løsninger til så forskellige steder på kloden som Grønland, Færøerne og Uganda. Ingen afstand er for stor – og ingen for lille.

års erfaring

Medarbejdere

Lagre

Vores kernekompetencer:

Høj teknisk viden

Virksomheden består af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrations medarbejdere. Høj faglighed og evne til at samarbejde gør DC-Supply A/S i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau.

Håndværk i særklasse

DC-Supply A/S er kendetegnet ved at levere håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring. Vores erfarne medarbejdere bygger skræddersyede løsninger ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov.

Unik kundeservice

Vores evne til at yde en unik kundeservice, skyldes vores konstante fokus på intern udvikling og vores kompetente medarbejdere. Hos DC-Supply A/S følger vi altid alle opgaver til dørs, og følger naturligvis op indtil den endelige slutaflevering har fundet sted.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 2 =

Felter markeret med * er obligatoriske.