www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Udstilling

Udstillingscontainere.

Skal du etablere udstillings faciliteter kan en container baseret løsning være en både anderledes og hensigtsmæssig vej at gå. 

En udstillingscontainer fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan tilpasses netop dine behov både i forhold til udseende og indretning – eksempelvis kan vi levere containeren med hydraulisk sideåbning, så den er nem at åbne og lukke for én person. Skal der anvendes digitale materialer i udstillingen, kan der etableres 4G internet opkobling, ligesom der for eksempel kan monteres fladskærme i containeren.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Unikke udstillingscontainere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne – det har de fået i form af en udstillingscontainer fra DC-Supply A/S.

Transportabel isbod

Transportabel isbod

DC-Supply A/S fik til opgave at designe en transportabel isbod til salg af økologisk is.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 fods specialcontainer til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere sejlunionens både til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer

Københavns Kommune kontaktede i forbindelse med COP 15 klimatopmødet DC-Supply A/S for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.

TV2 Studie

TV2 Studie

En specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivoli Københavns særlige omgivelser.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply A/S kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget hævekort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Multimediacontainer

Multimediacontainer

Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte hurlumhejhus forlystelse skulle holde budgettet, og give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg

Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. DC-Supply A/S leverede Danmarks største scenevæg bygget af containere til lejligheden.

Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kgl. Teater

Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med – DC-Supply A/S leverer backstage containerne.

Udstillingscontainer

Udstillingscontainer

Til Aalborg Universitet har DC-Supply A/S leveret en specialbygget udstillingscontainer – en løsning som let transporteres fra event til event.

Salg og leje af udstillingscontainere til private og erhverv

Hos DC-Supply A/S har vi udviklet og bygget udstillingscontainere til både private virksomheder og offentlige institutioner. Eksempelvis har vi leveret et nyt info center til Hanstholm Havn, hvor fire container enheder fungerer som dynamisk formidlingsenhed, så besøgende kan følge med i det store havne udvidelsesprojekt. I den mere kommercielle retning har vi bygget et mobilt showroom til Egernsund Tegl, som virksomheden anvender både internt og eksternt, ligesom vi har leveret en udstillingscontainer til Opel Danmark, som bil importøren anvender til events inden for motorsport på tværs af landet.

Går du med tanker om at etablere en udstilling, er du velkommen til at kontakte DC-Supply for vejledning og inspiration. Vores erfarne team af medarbejdere er klar til at rådgive dig og sørge for, at du får netop den udstillings container, der gør hele forskellen i din formidling.

Spørgsmål og svar om udstillingscontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en udstillingscontainer?

  Hos DC-Supply A/S bygger vi udstillingscontainere i alle størrelser. På vores eget værksted specialbygges både 8 fods containere, 10 fods containere, 20 fods containere og 40 fods containere til opsigtsvækkende og moderne udstillingscontainere, så størrelsen kan du helt selv vælge. Vi kan også tilpasse containeren i både højde og bredde, så du får en udstillingscontainer i lige netop den størrelse, du har behov for.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en udstillingscontainer?

  Prisen på en udstillingscontainer afhænger både af containerens størrelse, graden af specialtilpasning og så selvfølgelig indretningen af containeren. Vil du vide mere om, hvad en udstillingscontainer koster, så kontakt vores erfarne salgsteam for en snak om netop dit projekt og dine ønsker.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje en udstillingscontainer?

  Ja, hos DC-Supply A/S kan du f.eks. Leje vores flotte showroom container, der er udstyret med glasparti på tre sider og farvet LED-lys i loftet. Måske ønsker du dig en mere rustik ramme omkring din udstilling, og her kan en helt almindelig isoleret container med krydsfiner på væggene være en omkostningseffektiv løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.