www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold og overnatning 5 Venterum

Venterum i specialbyggede containere.

Etablering af venterum i containere tilbyder en omkostningseffektiv løsning med en forholdsvis kort leveringstid – i hvert fald når du samarbejder med DC-Supply A/S – Danish Container Supply.

I vores egen produktion specialbygger vi alle typer container venterum, ligesom vi tilbyder levering af venterummene over hele verden. Vi har f.eks. leveret et venterum i Grønland – bygget med fokus på genanvendte materialer og grøn energi.

Har du planer om etablering af faciliteter til enten venterum, pauserum eller en anden type ophold, så kontakt gerne vores salgsteam. Her sidder en række erfarne containereksperter klar til at hjælpe og rådgive omkring netop dit projekt, så du kan komme hurtigt videre i processen. Vil du først vide lidt mere omkring, hvordan du køber en specialcontainer løsning hos os, kan du læse mere her.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Container venterum fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Vælg et venterum i container

Når du vælger at få bygget et venterum som en containerbaseret løsning, er der mulighed for at skræddersy resultatet fuldstændig efter ønsker og behov. Skal løsningen indgå i et specifikt miljø eller på anden måde integreres med eksisterende arkitektur, er det måske hensigtsmæssigt at kigge på en specifik type udvendig beklædning. Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring indenfor containere med beklædning, og kan således rådgive og vejlede dig omkring, hvilken type beklædning, der vil være optimal for netop dit projekt. Måske ønsker du en løsning med minimalt behov for udvendigt vedligehold, måske har løsningen fokus på genanvendelse af materialer fra inderst til yderst – uanset ønsker, er vi klar med både ekspertisen og erfaringen.

Indvendigt kan venterummet naturligvis også indrettes nøjagtig som du har brug for. Måske skal der etableres opholdspladser til passagerer, måske er der brug for en lille cafe, bar eller anden salgsstation – eller måske skal brugerne af venterummet have mulighed for at oplade mobiltelefoner og andre elektroniske enheder, have adgang til wifi eller lignende. Bygges venterummet til eget personale som f.eks. Buschauffører, kan der etableres både komfortable opholds-, køkken- og toiletfaciliteter, ligesom lokalerne naturligvis kan forsynes med ventilation såvel som radiatorer til opvarmning. Kun fantasien sætter grænser!

Container venterum til mange typer ophold

Hos DC-Supply A/S har vi bygget venterum i containere til forskellige typer ophold – bl.a. til krydstogtpassagerer, bådpassagerer, buspassagerer og mange flere. Vi har også bygget venterum til ophold for både buschauffører og byggepladsarbejdere i deres pauser, så variationen i brancher, der kan anvende en specialcontainer løsning til venterum eller pauselokaler er rigtig stor – og vi har helt sikkert ikke set den sidste udgave endnu. Med de mange muligheder for at skabe komfortable, moderne faciliteter kan en container med fordel blive til et venterum i forbindelse med f.eks. enten en læge- eller tandlægepraksis.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.