www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger

Salg af specialcontainer løsninger.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har Danmarks største erfaring og ekspertise i specialindrettede containere samt innovative containerløsninger, der kan imødekomme næsten ethvert behov. Vores kompetencer sikrer dig et velgennemført specialcontainer projekt, leveret til tiden!

Vi producerer nærmest enhver type af container special løsninger. Al produktion foregår på vores eget værksted i Nørresundby, hvor dygtige håndværkere arbejder tæt sammen med tekniske tegnere, ingeniører og bygningskonstruktører for til enhver tid at levere den ultimative specialcontainer løsning til vores kunder. I hele processen er den nære dialog med kunden altid centrum i produktionen hos os – på den måde er du sikker på at hele holdet hos os er med fra start til slut, og din opgave bliver fulgt helt til dørs.

Find din løsning inden for:

Special containere til produktion og industri

SPECIALCONTAINERE TIL

Produktion og industri

Opbygning af produktions- eller industri faciliteter i containere er en omkostningseffektiv metode til udvidelse af virksomhedens platform, uanset om der er tale om en permanent eller mobil løsning.

Special containere til ophold og køkken

SPECIALCONTAINERE TIL

Ophold og køkken

Hos DC-Supply A/S er vi eksperter inden for specialcontainer løsninger til ophold og køkken. Vi har mange års erfaring med design, indretning og produktion af endda meget forskellige løsningsmodeller til kortere såvel som længerevarende ophold.

Special containere til event og udstilling

SPECIALCONTAINERE TIL

Event og udstilling

Skal messestanden skille sig ud eller er der behov for en mobil salgsbod? Skal der etableres udstillings faciliteter i forbindelse med byggeri eller noget helt fjerde? Så vælg en specialbygget container fra DC-Supply A/S!

Specialcontainere med beklædning

SPECIALCONTAINERE MED

Beklædning

Skal en specialcontainer løsning placeres i forlængelse af eksisterende byggeri eller tilpasses det omgivende miljø, er beklædning af containerne en oplagt mulighed for at skabe et flot resultat.

Special containere til lager og logistik

SPECIALCONTAINERE TIL

Lager og logistik

Mangler du f.eks. ekstra lagerplads kommer du langt med en isoleret container, ligesom en container giver mulighed for nem og problemfri transport, der ikke er afhængig af en specifik transportudbyder.

Special containere til offshore specialbyggeri

SPECIALCONTAINERE TIL

Offshore specialbyggeri

Offshore containerne fra DC-Supply A/S leveres med CSC-godkendelse og er i en meget robust udførelse, fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug under de barske vejrforhold på havet.

Special containere til Grønland, Færøerne, udland

SPECIALCONTAINERE TIL

Grønland, Færøerne, udland

Gennem mange år har vi hos DC-Supply A/S specialiseret os i levering af specialcontainere til både Grønland og Færøerne samt det øvrige udland.

Vi bygger alle specialcontainere på eget værksted.

Moderne faciliteter.

Vi bygger alle specialcontainere på eget værksted.

Værdi og proces når du handler med os.

Hos DC-Supply A/S er vi klar til at hjælpe dig med dit næste specialbyggede container projekt!

Når du handler med os, foregår hele processen i tæt dialog, så du altid er 100% med i projektet fra start til slut.

DC-Supply A/S: Værdi og proces når du handler med os

Din specialcontainer partner.

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til en container special løsning, er en god start på dit projekt at kontakte salgsafdelingen hos DC-Supply A/S. Vi hjælper dig med med både en initial afklaring samt råd og vejledning omkring en omkostningseffektiv løsning. 

Tel.: +45 70 23 13 80

Når det kommer til specialcontainer løsninger, er ingen opgave for stor, for lille – eller for fantasifuld. Det gælder uanset om der er tale om en løsning, der skal tilpasses tung industriel produktion, kunne transporteres sikkert verden rundt med både skib og via landtransport – eller tilbyde komfortable rammer for et længerevarende ophold, blot for at nævne nogle få områder.

Hos DC-Supply A/S har vi tillige mange års erfaring med design og produktion af specialcontainere til Grønland. Også salg og event relaterede konstruktioner er områder, hvor vi gennem tiden har leveret mange forskelligartede løsninger, hvad enten der har været tale om isboder og mobile burgerbarer, eller fine souvenirbutikker og salgsboder.

Spørgsmål og svar om specialcontainere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg leje specialbyggede containere?

  Du kan ikke leje en specialbygget container hos DC-Supply – da den typisk er bygget til en helt bestemt anvendelse eller med en helt unik indretning, eller til opstilling på en specifik lokation. Vi udlejer dog containere til stort set alle formål, så sandsynligheden for, at du kan finde en udlejnings container, der dækker dit behov, er stor.
  Se vores store udvalg af containere til leje her:
  https://www.dc-supply.dk/leje-af-container/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container indrettes som køkken?

  Ja, en container kan sagtens indrettes som køkken. Hos DC-Supply har vi en meget høj grad af ekspertise, og vi leverer alle typer af containere med køkken. Vi kan klare både det lille tekøkken til mandskabet på byggepladsen, og det store industrikøkken, der skal bespise flere hundrede mand.
  Se mere om containere indrettet som køkken her:
  https://www.dc-supply.dk/special-loesninger/koekken/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container indrettes som bar?

  Ja, en container kan med fordel indrettes som bar. DC-Supply har blandt andet specialbygget bar container løsninger med tagterrasse og hydraulisk sideåbning. En container indrettet som bar kan eksempelvis udstyres med både fadølsanlæg og fladskærm – kun fantasien sætter egentlig grænser.
  Se mere om containere indrettet som bar her:
  https://www.dc-supply.dk/special-loesninger/event/bar-containere/

Specialbyggede container løsninger fra DC-Supply A/S:

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler.

Vådrumscontainer

Vådrumscontainer

DC-Supply A/S specialbygger 20 fods vådrumscontainere til alle typer opgaver.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

20 fods tørrecontainer

20 fods tørrecontainer

Når ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. DC-Supply A/S leverer 20 fods ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Meteorologicontainer

Meteorologicontainer

Meteorologicontaineren er en 20 fods container, som er ombygget med henblik på at kunne fungere som både kommunikationscenter og vejrstation.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark

I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne – det har de fået i form af en udstillingscontainer fra DC-Supply A/S.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Transportabel isbod

Transportabel isbod

DC-Supply A/S fik til opgave at designe en transportabel isbod til salg af økologisk is.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 fods specialcontainer til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere sejlunionens både til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads

DC-Supply A/S leverede her 10 og 20 fods værkstedscontainere, der hos kunden kan indrettes med specialværktøjer, kraner og hjælpemidler efter behov.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsitet næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Omklædningsrum i containere

Omklædningsrum i containere

Kundens udfordring var manglende mandskabsfaciliteter, lager og laboratorium. På kun 6 uger leverede DC-Supply A/S specialcontainer løsning med omklædning, bad, køkken, laboratorium og lagerum.

Udvidelse af teknikhus

Udvidelse af teknikhus

DC-Supply A/S har konstrueret en 10 fods container med isolerede paneler. Teknikhuset kan tilpasses efter ønske til at kunne rumme alle former for tekniske installationer.

Test container til rensning af ballast vand

Test container til rensning af ballast vand

DC-Supply A/S bygger en 20 fods container med CSC godkendelse. Test containeren, der skal anvendes til rensning af ballast vand, kan rumme selv de mest avancerede systemer og transportere dem ud i verden.

Opdelt service container

Opdelt service container

DC-Supply A/S har leveret en specialbygget 20 fods opdelt service container tilpasset for kundens specifikke behov. Service containeren indgår i en serie af service- og rensningsenheder, som fragtes rundt på lastbiler i hele norden.

20 fods gas forsyningsanlæg

20 fods gas forsyningsanlæg

Anlægget skulle bygges efter kundens egne tegninger og forsynes med gastæt skille væg. Kunden efterspurgte en optimal løsning, der kunne sikre deres udstyr.

Affugter anlæg i container

Affugter anlæg i container

Kunden skulle gøre et stor affugter anlæg mobilt, da affugter anlægget anvendes til test af produkter inden afsendelse til destination.

Kontrolenheder

Kontrolenheder

Kunden efterspurgte en komplet nøglefærdig container kontrol enhed til styring af fabriksanlæg.

Lyddæmpende container

Lyddæmpende container

Kunden havde behov for en forberedt løsning hvori der skal installeres 2 stk store gaskedler for produktionshal.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktionsskole køkken

Produktionsskole køkken

Køkken i containere til produktionsskole: Hjørrings produktionsskolens køkken- og velfærdsfaciliteter skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Transportabelt fiskeanlæg i containere

Transportabelt fiskeanlæg i containere

DC-Supply A/S leverede på kun 3 uger to 20 fods og en 10 fods sammenbyggede containere, inkl. installationsarbejde, opbygget som sorteringsanlæg for fiskerifartøj.

Tørrecontainer til tørring af tøj og overtøj

Tørrecontainer til tørring af tøj og overtøj

Når kundens ansatte tager afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af overlevelsesdragter og arbejdstøj. DC-Supply A/S leverede en 20 fods tørrecontainer med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer

Københavns Kommune kontaktede i forbindelse med COP 15 klimatopmødet DC-Supply A/S for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.

TV2 Studie

TV2 Studie

En specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivoli Københavns særlige omgivelser.

Isoleret container til ekstra lager

Isoleret container til ekstra lager

Trip Trap havde over en længere periode manglet lagerkapacitet. DC-Supply A/S leverede en 10 fods ISO stålcontainer med CSC-godkendelse til ekstra lager.

Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse og service faciliteter til deres ansatte såvel som opbevaringsplads til udstyr.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Kommunikationsanlæg til vindmøller

Kommunikationsanlæg til vindmøller

DC-Supply A/S leverede specialtilpassede 10 fods offshore containere til System Teknik. Containerne omdannedes til kommunikationsanlæg og blev til i tæt samarbejde mellem System Teknik og DC-Supply A/S.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply A/S leverede en specialindrettet 20 fods isoleret mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, der for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, de i perioder kunne være udfordret af.

Blandingsanlæg container

Blandingsanlæg container

DC- Supply A/S leverede en specialløsning med en 40 fods container opbygget som blandingspumpeanlæg til maling af vindmøller på fabrik i USA.

Mobil Værkstedscontainer

Mobil Værkstedscontainer

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialcontainer løsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter i Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply A/S kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget hævekort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Container til generatoranlæg

Container til generatoranlæg

DC-Supply A/S leverede 8 stk. 20 fods specialbyggede containere, som var forberedte til montering af P.M. Energis generatoranlæg.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply A/S leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug, hvorved laksens stresstærskel minimeres og holdbarheden derfor forlænges.

Mobil teststation

Mobil teststation

Menetas udfordringer udsprang af manglende faciliteter i forbindelse med deres oversøiske fabrikker. Der manglede udstyr til produkttest og sikkerhedskontrol. Løsningen skulle være simpel og praktisk, flytbar – og let og hurtig at stille op.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Specialbygget transportabelt køkken

Specialbygget transportabelt køkken

Livgardens køkken- og kantinefaciliteter skulle renoveres over en periode på 7 måneder. Med hjælp fra DC-Supply A/S fik de en midlertidig løsning i form af 13 stk. 20 fods containermoduler sammenbygget til ét storkøkken indeholdende både kantine og lagerfaciliteter.

Multimediacontainer

Multimediacontainer

Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Reefer (køle-frys) container

Reefer (køle-frys) container

Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det specialcontainere fra DC Supply A/S, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte hurlumhejhus forlystelse skulle holde budgettet, og give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Teknik container

Teknik container

Da DGtek A/S fik til opgave at levere røggasmålingsudstyr til et kraftværk i Libanon, skulle der findes en sikker, forsvarlig og økonomisk fornuftig løsning i forhold til at få fragtet udstyret helt til Mellemøsten.

Støjdæmpet container

Støjdæmpet container

Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.

Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg

Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. DC-Supply A/S leverede Danmarks største scenevæg bygget af containere til lejligheden.

Specialbygget kølecontainer

Specialbygget kølecontainer

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

Beredskabscontainer

Beredskabscontainer

Beredskabscenteret manglede kapacitet i forbindelse med løsningen af deres mange opgaver.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kgl. Teater

Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med – DC-Supply A/S leverer backstage containerne.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators havde brug for en mobil løsning til forbrænding af spildolie og affald. DC-Supply A/S leverede en 20 fods specialbygget CSC-godkendt container med affaldsforbrændingsanlæg.

Mobilt pakkeri container

Mobilt pakkeri container

3 x 40 fods High Cube containere sammenbygget og indrettet som mobilt mælkepulver pakkeri til Afrika for Arla.

Flytbar teknik container

Flytbar teknik container

Én af Aircolds største udfordringer var behovet for et mobilt teknikhus – så DC-Supply A/S specialbygger flytbar teknik container løsning.

Mobilt container savværk

Mobilt container savværk

Aarsleff stod over for en betydelig udfordring i forbindelse med manglende savværksfaciliteter til byggeplader.

Udstillingscontainer

Udstillingscontainer

Til Aalborg Universitet har DC-Supply A/S leveret en specialbygget udstillingscontainer – en løsning som let transporteres fra event til event.

Midlertidige klasseværelser

Midlertidige klasseværelser

Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter. DC-Supply A/S leverede hurtigt 11 specialtilpassede containere på i alt 150 m2 til midlertidige klasseværelser.

Flaskegas container

Flaskegas container

Aalborg Kommune kom til DC-Supply A/S med en konkret udfordring i forhold til at få fundet en løsning på kommunens manglende faciliteter til flaskegas.

7-Eleven container butik

7-Eleven container butik

7-Eleven var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge eller studerende

Container boliger fra DC-Supply A/S er fleksible indkvarteringsfaciliteter, der tilbyder en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse til f.eks. flygtninge eller studerende.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.