Vælg en side
Du er her: Forside 5 Militær 5 Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

DC-Supply designer og producerer specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og som samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.
Generator container til militær brug
Generator container til militær brug
Generator container til militær brug

Salg af specialbyggede generator containere

En generator container til militær brug fra DC-Supply kan leveres både som mobil løsning og til permanent opstilling. Muligheder for specialtilpasning på vores eget værksted gør, at vi kan levere meget fleksible løsninger, der bygges nøjagtig til at imødekomme endog meget specifikke behov, uanset om generatoren leveres som stand-alone løsning eller som en del af f.eks. et kommunikationsanlæg, en målestation osv.

En generator forsyning i en container til militær brug indeholder eksempelvis generatorer, der kan integreres direkte i eksisterende netværk og sørge for en sikker, pålidelig strømforsyning til det eksisterende elnet (peak power-shaving). Generatorerne har tillige en hurtig opstartstid og kan umiddelbart erstatte eksisterende nødstrømsforsyninger. DC-Supply tilbyder også generator containere med brintdrevet system, hvor eneste spildprodukt blot er fugtig luft – en både lydløs og meget miljøvenlig løsning på manglende kapacitet i forhold til strømforsyning.

Mobile generator containere fra DC-Supply kan leveres og og anvendes i drift overalt i verden, både til lands og til vands. Vi har således solid erfaring med levering af funktionsdygtigt kvalitets materiel til eksempelvis både Grønland og arktiske forhold, Mellemøsten og det afrikanske kontinent såvel som havvindmølleparker og boreplatforme.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This