www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Generator container til militær brug

Generator container til militær brug.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply designer og producerer specialbyggede generator containere til militær brug. En generator container giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og har samtidig lave vedligeholdelses omkostninger.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Generator container til militær brug
Generator container til militær brug
Generator container til militær brug

Salg af specialbyggede generator containere

 

En generator container til militær brug fra DC-Supply A/S kan leveres både som mobil løsning og til permanent opstilling. Muligheder for specialtilpasning på vores eget værksted gør, at vi kan levere meget fleksible løsninger, der bygges nøjagtig til at imødekomme endog meget specifikke behov, uanset om generatoren leveres som stand-alone løsning eller som en del af f.eks. et kommunikationsanlæg, en målestation osv.

En generator forsyning i en container til militær brug indeholder eksempelvis generatorer, der kan integreres direkte i eksisterende netværk og sørge for en sikker, pålidelig strømforsyning til det eksisterende elnet (peak power-shaving). Generatorerne har tillige en hurtig opstartstid og kan umiddelbart erstatte eksisterende nødstrømsforsyninger.

DC-Supply A/S tilbyder også generator containere med brintdrevet system, hvor eneste spildprodukt blot er fugtig luft – en både lydløs og meget miljøvenlig løsning på manglende kapacitet i forhold til strømforsyning.

Mobile generator containere fra DC-Supply A/S kan leveres og og anvendes i drift overalt i verden, både til lands og til vands. Vi har således solid erfaring med levering af funktionsdygtigt kvalitets materiel til eksempelvis både Grønland og arktiske forhold, Mellemøsten og det afrikanske kontinent såvel som havvindmølleparker og boreplatforme.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Vådrum container til militær brug

Vådrum container til militær brug

Vådrum containere til militær brug indrettes med toiletter, urinaler, håndvaske, brusekabiner, vandvarmere, affaldsstativer og skabe – alt efter behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.