www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Kommandocenter til ESBERN SNARE

Kommandocenter til HDMS Esbern Snare.

ESBERN SNARE er et støtte- og søsterskib til ABSALON. Begge skibe har på skift været i Aden bugten ud for Somalia for at overvåge og hjælpe til i kampen mod pirater.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Kommandocenter i specialbygget, mobil containerløsning

 

På fregatten ESBERN SNARE havde man behov for yderligere faciliteter til et stabs- og kommandocenter, hvo man kunne afvikle møder og briefinger. Kommandocentret skulle kunne etableres på dækket af skibet.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede en løsning med syv specialbyggede containere, der blev bygget sammen til én enhed.

Kommandocenter containeren havde indbyggede stålrammer til montering af klimaanlæg og blev ligeledes indrettet med en effektiv affugter.

Med containerløsningen har den danske flåde fået en en mobil og fleksibel løsning, som kan flyttes rundt på flådens skibe efter behov.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.