Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tilbehør, låse & inventar 5 Container låse

Container låse

Containere i alle størrelser sikres hurtigt, effektivt og forsvarligt med en containerlås eller låsebom fra DC-Supply, således du bedst muligt undgår indbrud. En solid containerlås godkendt i højeste forsikringsklasse 5 gør det ekstra tidskrævende og besværligt for ubudne gæster at bryde ind i containeren – uden at skulle bruge larmende værktøj. Vores containerlåse er nemme selv at montere, men du kan også vælge at få monteret containerlåsen eller låsebommen på vores værksted med det samme, når du enten køber eller lejer en container hos os. Har du allerede en containerløsning, men mangler eller ønsker du at opgradere sikringen – hjælper vi dig selvfølgelig også gerne.
Mavako 3800I

Mavako 3800I

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Indvendigt beslag, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud.

Mavako 3600

Mavako 3600

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Låsen, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Mavako Flexlock

Mavako Flexlock

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Et fleksibelt, flytbart låsebeslag, der er nemt at montere – helt uden brug af værktøj.

Låsebeslag Birepo

Låsebeslag Birepo

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
En indvendig låsemekanisme, med tandstangbom monteret på containerens inderside, på ydersiden af containeren findes lås samt håndtag til fremførelse af bom.

Låsebeslag Pucken

Låsebeslag Pucken

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Sikrer containeren mod indbrud ved brug af akku-vinkelsliber. Kræver kun standardværktøj til montering.

CC Lock 4

CC Lock 4

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
CC Lock 4 giver din container optimal sikkerhed – og låses alligevel nemt op som en almindelig hoveddør.

Låsebom Klasse 2 godkendt

Låsebom Klasse 2 godkendt

En låsebom er en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer containerens gods. Godkendt i klasse 2.

FixLock

FixLock

FixLock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget og passer til standardcontainere.
Godkendt i klasse 2.

Containerlåse i høj kvalitet

Den korrekte sikring af dit container gods er vigtig – derfor tilbyder vi hos DC-Supply en række forskellige containerlåse og låsebeslag af høj kvalitet, som vil være dit sikkerhedssystem mod ubudne gæster. De fleste af vores containerlåser er godkendte i højeste forsikringsklasse 5, hvilket gør det endnu sværere at bryde ind i containeren.

Alle vores containerlåse er nemme og hurtige at montere – nogle kræver endda ikke engang brug af værktøj. Det tager således ganske kort tid at få en sikker og optimal beskyttelse af alt slags gods.

Med et bredt udvalg af både indvendige og udvendige containerlåse, har vi også en løsning, der passer til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken containerlås du skal vælge, eller har du andre spørgsmål til udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores erfarne personale sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde den bedste og mest effektive sikkerhedsløsning til dig og dit gods.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This