www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tilbehør, låse og inventar 5 Container låse

Container låse – effektiv tyverisikring.

Containere i alle størrelser sikres hurtigt, effektivt og forsvarligt med en container lås eller låsebom samt hængsels sikring fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply, således du bedst muligt forebygger indbrud i dine containere.

Husk – vi leverer også container låse til Grønland.

En solid container lås godkendt i højeste forsikringsklasse 5 gør det ekstra tidskrævende og besværligt for ubudne gæster at bryde ind i containeren – uden at skulle bruge larmende værktøj.

Næsten alle vores container låse er nemme selv at montere, men du kan også vælge at få monteret container låsen eller låsebommen på vores værksted med det samme, når du enten køber eller lejer en container hos os. Har du allerede en containerløsning, men mangler eller ønsker du at opgradere sikringen – hjælper vi dig selvfølgelig også gerne.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Container låse fra DC-Supply A/S:

Mavako 3800I

Mavako 3800I

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Indvendigt beslag, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud.

Mavako 3600

Mavako 3600

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Låsen, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Mavako Flexlock

Mavako Flexlock

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Et fleksibelt, flytbart låsebeslag, der er nemt at montere – helt uden brug af værktøj.

Låsebom Klasse 2 godkendt

Låsebom Klasse 2 godkendt

En låsebom er en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer containerens gods. Godkendt i klasse 2.

FixLock

FixLock

FixLock monteres direkte på containeren ovenover håndtaget og passer til standardcontainere.
Godkendt i klasse 2.

Container låse i høj kvalitet

 

Den korrekte sikring af dit container gods er vigtig – derfor tilbyder vi hos DC-Supply A/S en række forskellige container låse og låsebeslag af høj kvalitet, som vil være dit sikkerhedssystem mod ubudne gæster. De fleste af vores container låse er godkendte i højeste forsikringsklasse 5, hvilket gør det endnu sværere at bryde ind i containeren.

Alle vores container låse er nemme og hurtige at montere – nogle kræver endda ikke engang brug af værktøj. Det tager således ganske kort tid at få en sikker og optimal beskyttelse af alt slags gods.

Med et bredt udvalg af både indvendige og udvendige container låse, har vi også en løsning, der passer til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken container lås du skal vælge, eller har du andre spørgsmål til udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores erfarne personale sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde den bedste og mest effektive sikkerhedsløsning til dig og dit gods.

Spørgsmål og svar om container låse

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg selv montere en container lås?

  Ja, alle vores container låse er nemme at montere – enkelte endda helt uden brug af værktøj. Når du køber eller lejer en container hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply, kan du selvfølgelig også vælge at få container låsen monteret på vores værksted, så den er klar til brug med det samme, du får containeren leveret.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilken container lås skal jeg vælge?

  I forhold til hvilken container låse, du skal vælge spiller flere faktorer ind – dels containerens placering, dels anvendelse, og selvfølgelig hvilken type gods m.m. der er tale om. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply hjælper vores erfarne personale gerne med at finde den rette sikkerhedsløsning til netop dine behov – kontakt os gerne på enten telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke regler er der for container låse?

  Siden 1. Januar 2017 skal alle låse komponenter (cylinder, låsekasse/slutblik og beslag) til container låse registreres efter en række minimumskrav i henhold til fem sikringsniveauer. Jo højere sikringsniveau, jo højere er sikringskravene. På baggrund af en testrapport for låse enheden udstedes et godkendelsescertifikat. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply fører vi en række containerlåse og -låsebeslag, der alle er certificerede og godkendt i højeste klasse IV. Vil du vide mere om reglerne for container låse er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om reglerne for container låse her:
  https://www.dc-supply.dk/nye-regler-for-container-laase/

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.