www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Krydstogtterminal velkomstområde

Krydstogtterminal velkomstområde i containere.

Når et krydstogtskib anløber kaj, er gæsternes første møde med byen velkomstområdet i terminalen. DC-Supply A/S – Danish ContainerSupply designer og bygger containere til velkomstområder, så krydstogtsskibenes gæster kan få en flot og indbydende modtagelse ved krydstogtterminalen.

En container til krydstogtterminal kan bygges helt efter jeres specifikke ønsker og behov, og kan således også indeholde nøjagtig de faciliteter, I har ønske om. Typisk vælger man at bygge container velkomstområdet med en souvenir butik og/eller turistinformation, et opholdsrum samt toiletfaciliteter. Det kan måske også være aktuelt at inkorporere en cafe eller restaurant, ligesom velkomstområdet kan bygges med tilhørende terrasse eller anden form for udendørs arealer – vi har eksempelvis i flere tilfælde bygget løsninger, hvor containeren er udstyret med tagterrasse på toppen.

Vi har leveret container velkomstområder til krydstogtskibe både i Danmark og Grønland og vi tilbyder både mobile og permanente specialcontainer løsninger til formålet.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Velkomstområder i containere fra DC-Supply A/S:

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Giv krydstogt gæsterne en flot modtagelse med et velkomstområde i containere

DC-Supply A/S designer og bygger velkomstområder i containere til krydstogtterminaler, som tilpasses både funktionelt og i forhold til terminalens øvrige arkitektur.

Således har vi for eksempel til Aalborg Havn leveret et velkomstområde i containere, der udvendig er beklædt med træ og overdækning i form af hvide sejl – en udformning, der matcher både det arkitektoniske udtryk i nærmiljøet samt Utzon Center bygningen, der ligger i umiddelbar forlængelse af velkomstområdet.

Til Sikuki Nuuk havn i Grønland har vi ligeledes leveret velkomstområde i containere til den nye krydstogtterminal. Her indeholder løsningen besøgscenter med opholdsrum og toiletter, hvortil der er tilknyttet teknik container. Også i Nuuk er containerens udvendige beklædning udført i træ, og der er etableret tagterrasse på toppen med udsigt over den smukke havn.

Et velkomstområde i containere kan naturligvis udvikles til andet end udelukkende krydstogtterminaler – også til andre typer af besøgscentre og lignende kan en container baseret løsning være særdeles fordelagtig, både økonomisk, arkitektonisk og funktionelt. Kontakt vores erfarne personale og hør nærmere om, hvordan DC-Supply A/S kan hjælpe jer videre med en specialcontainer løsning.

Krydstogtterminal velkomstområde i containere fra DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om velkomstområder i containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke fordele er der ved et velkomstområde i containere?

  Når man vælger en specialcontainer løsning til indretning af et velkomstområde til krydstogtanløb, kan man især drage fordel af, at løsningen fuldstændigt kan tilpasses det omkringliggende havnemiljø. Det er eksempelvis muligt at forsyne containerne med vedligeholdelsesfri beklædning eller grøn strøm i form af solcelleanlæg på taget, ligesom indretningen af velkomstområdet kan matche ethvert behov. Endvidere er der også mulighed for at løsningen gøres mobil, så velkomstområdet relativt let enten kan tages ned efter sæsonen, eller flyttes og anvendes i andre sammenhænge, hvis der eksempelvis er længere perioder uden anløb.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan etableres et krydstogt velkomstområde i containere?

  Et velkomstområde i containere etableres ganske som når du køber enhver specialcontainer løsning hos os: Først definerer og forventningsafstemmer vi i fællesskab projektets omfang, både i forhold den færdige løsning og økonomien i projektet – efter accept på tilbud går opgaven videre til vores interne tekniske afdeling, som foretager styrkeberegning, tegner løsningen op og laver visualisering. I processen er der mulighed for at opleve dit container projekt i virtual reality, ligesom du også kan interagere med indretningen i 3D. Når tegningsmaterialet er på plads, bygges container løsningen af vores dygtige håndværkere på vores eget moderne værksted. Til slut leveres og opstilles velkomstområdet på din ønskede lokalitet.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan et krydstogt velkomstområde i containere også anvendes i andre sammenhænge?

  Det korte svar er: Ja! Et velkomstområde i containere kan udvikles til at imødekomme alle behov – og kan feks. kombineres med souvenirbutik, besøgscenter og lignende. Containerne kan også bygges således, at de i krydstogtsæsonen fungerer som velkomstområde, mens de off-season har andre anvendelsesmuligheder og funktioner. Uanset hvilken type eventområde, du planlægger, kan en container baseret løsning ofte være yderst fordelagtig, både økonomisk, arkitektonisk og funktionelt.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.