DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Krydstogtterminal velkomstområde

Krydstogtterminal velkomstområde i containere.

Når et krydstogtskib anløber kaj, er gæsternes første møde med byen velkomstområdet i terminalen. DC-Supply A/S – Danish ContainerSupply designer og bygger containere til velkomstområder, så krydstogtsskibenes gæster kan få en flot og indbydende modtagelse ved krydstogtterminalen. Vi har leveret container velkomstområder til krydstogtskibe både i Danmark og Grønland og vi tilbyder både mobile og permanente special container løsninger til formålet.

En container til krydstogtterminal kan bygges helt efter jeres specifikke ønsker og behov, og kan således også indeholde nøjagtig de faciliteter, I har ønske om. Typisk vælger man at bygge container velkomstområdet med en souvenir butik og/eller turistinformation, et opholdsrum samt toiletfaciliteter. Det kan måske også være aktuelt at inkorporere en cafe eller restaurant, ligesom velkomstområdet kan bygges med tilhørende terrasse eller anden form for udendørs arealer – vi har eksempelvis i flere tilfælde leveret løsninger, hvor containeren er udstyret med tagterrasse på toppen.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Velkomstområder i containere fra DC-Supply A/S:

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som består af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Giv krydstogt gæsterne en flot modtagelse med et velkomstområde i containere

DC-Supply A/S designer og bygger velkomstområder i containere til krydstogtterminaler, som tilpasses både funktionelt og i forhold til terminalens øvrige arkitektur.

Således har vi for eksempel til Aalborg Havn leveret et velkomstområde i containere, der udvendig er beklædt med træ og overdækning i form af hvide sejl – en udformning, der matcher både det arkitektoniske udtryk i nærmiljøet samt Utzon Center bygningen, der ligger i umiddelbar forlængelse af velkomstområdet.

Til Sikuki Nuuk havn i Grønland har vi ligeledes leveret velkomstområde i containere til den nye krydstogtterminal. Her indeholder løsningen besøgscenter med opholdsrum og toiletter, hvortil der er tilknyttet teknik container. Også i Nuuk er containerens udvendige beklædning udført i træ, og der er etableret tagterrasse på toppen med udsigt over den smukke havn.

Et velkomstområde i containere kan naturligvis udvikles til andet end udelukkende krydstogtterminaler – også til andre typer af besøgscentre og lignende kan en container baseret løsning være særdeles fordelagtig, både økonomisk, arkitektonisk og funktionelt. Kontakt vores erfarne personale og hør nærmere om, hvordan DC-Supply A/S kan hjælpe jer videre med en specialcontainer løsning.

Krydstogtterminal velkomstområde i containere fra DC-Supply A/S

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.