www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Ophold & Køkken

Containere til ophold og køkken.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply tør vi godt kalde os eksperter inden for container special løsninger til ophold og køkken. Vi har mange års erfaring med design, indretning og produktion af endda meget forskellige løsningsmodeller til kortere såvel som længerevarende ophold – både til private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi producerer alle special løsningereget værksted, og tilbyder levering over hele verden. Skal løsningen være mobil og nem at flytte – f.eks. i form af mandskabsbeboelse eller mandskabsvogne – tænker vi dette ind fra projektets start, så du får en opholdscontainer der matcher netop dine unikke behov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Opholds- og køkken containere fra DC-Supply A/S:

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Fodklinik

Fodklinik

I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre

Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne – det har de fået i form af en udstillingscontainer fra DC-Supply A/S.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Container til bådtransport

Container til bådtransport

DC-Supply A/S har bygget denne 40 fods specialcontainer til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere sejlunionens både til de Olympiske Lege i Rio 2016.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsitet næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Omklædningsrum i containere

Omklædningsrum i containere

Kundens udfordring var manglende mandskabsfaciliteter, lager og laboratorium. På kun 6 uger leverede DC-Supply A/S specialcontainer løsning med omklædning, bad, køkken, laboratorium og lagerum.

Mobilt kontor i container

Mobilt kontor i container

Mobile kontorer i container moduler: DC-Supply A/S leverer mobilt kontor i specialbygget container løsning. Hurtig levering og opstilling.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktionsskole køkken

Produktionsskole køkken

Køkken i containere til produktionsskole: Hjørrings produktionsskolens køkken- og velfærdsfaciliteter skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

TV2 Studie

TV2 Studie

En specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivoli Københavns særlige omgivelser.

Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse og service faciliteter til deres ansatte såvel som opbevaringsplads til udstyr.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Isoleret mandskabs beboelse

Isoleret mandskabs beboelse

DC-Supply A/S leverede en specialindrettet 20 fods isoleret mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, der for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, de i perioder kunne være udfordret af.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter i Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

ISO container specialbygget til beboelse

ISO container specialbygget til beboelse

Etablering af kontor, omklædning og kantine med køkken for 200 personer samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 specialbyggede ISO container enheder.

Specialbygget transportabelt køkken

Specialbygget transportabelt køkken

Livgardens køkken- og kantinefaciliteter skulle renoveres over en periode på 7 måneder. Med hjælp fra DC-Supply A/S fik de en midlertidig løsning i form af 13 stk. 20 fods containermoduler sammenbygget til ét storkøkken indeholdende både kantine og lagerfaciliteter.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Hurlumhejhus

Hurlumhejhus

Den nyopførte hurlumhejhus forlystelse skulle holde budgettet, og give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kgl. Teater

Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med – DC-Supply A/S leverer backstage containerne.

Midlertidige klasseværelser

Midlertidige klasseværelser

Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter. DC-Supply A/S leverede hurtigt 11 specialtilpassede containere på i alt 150 m2 til midlertidige klasseværelser.

7-Eleven container butik

7-Eleven container butik

7-Eleven var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Få et tilbud på specialbyggede containere til ophold og køkken

Kræver opholdet køkken faciliteter – enten fordi der er tale om ophold i form af kantine forhold eller til længerevarende beboelse – dækker vi hele spektret lige fra det lille te-køkken til det professionelle, mobile industri køkken. Sidstnævnte kan du læse mere om her

Er der i forbindelse med containeren til ophold og køkken brug for køle- og fryse faciliteter har vi løsninger, der både kan køre med traditionel el-tilslutning eller baseres på solceller og batteri og dermed fungere uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling. Husk, at vi også har stor erfaring med specialbyggeri af containerløsninger til Grønland – se mere på vores grønlandske hjemmeside: www.dc-supply.gl

Med en special løsning fra DC-Supply A/S kan din container til ophold og køkken skræddersys efter netop dine ønsker og krav. Hos os får du en langtidsholdbar løsning, og vores stærke salgs- og produktionsteam er med hele vejen.

Spørgsmål & svar om containere til ophold og køkken

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor kan jeg få leveret en container til ophold og køkken?

  Når du køber en special container fra DC-Supply – Danish Container Supply til ophold og køkken, kan du få løsningen leveret over hele verden. Vi har mange års erfaring med produktion og levering af containerløsninger til både Grønland, Afrika, Europa, USA og Asien.
  Se mere om vores løsninger til levering i udlandet her:
  https://www.dc-supply.dk/special-loesninger/groenland-faeroeerne-og-oevrige-udland/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor bygges containere til ophold og køkken?

  Hos DC-Supply – Danish Container Supply bygger vi alle container special løsninger til ophold og køkken på vores eget værksted. Her arbejder vores dygtige og veluddannede håndværkere sammen med kollegerne fra teknisk afdeling om at bygge de bedste løsninger til vores kunder.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke størrelser kan jeg få containere til ophold og køkken i?

  Containere til ophold og køkken fås i alle størrelser og kan også bygges i special størrelser. Uanset om løsningen skal baseres på standard ISO containere i f.eks. 20 eller 40 fods størrelse – eller baseres på container moduler, bygger vi løsningen, så den imødekommer netop jeres behov.
  Se mere om standard containere her: https://www.dc-supply.dk/tomme-containere/standard/
  Se mere om container moduler her: https://www.dc-supply.dk/container-moduler/

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container til ophold og køkken flyttes?

  Ja! Har du brug for en special container løsning til opholg og køkken, som skal kunne flyttes efter behov, så tænker vi dette ind helt fra projektets start. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi en høj grad af ekspertise i forhold til udvikling af mobile container løsninger. Kontakt gerne vores salgsteam på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for en snak om mulighederne eller yderligere afklaring af jeres behov.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.