www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Lager og logistik 5 Garage containere

Specialbyggede garage containere.

Containere er en fornuftig og omkostningseffektiv løsningsmodel, når man skal bygge en ny garage. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger vi garage containere til både privatpersoner, virksomheder og offentlige organisationer.

Standard ISO containere er et godt alternativ til traditionelle garager eller carporte – ikke alene tilbyder containerne en fantastisk beskyttelse mod vejr og vind, men giver også formidabel tyverisikring. Endvidere er containere transportable, hvilket både gør planlægningsarbejdet nemmere og giver flere muligheder i forhold til placering. Og hvis du på et senere tidspunkt flytter – så kan garagen flytte med.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Garage containere fra DC-Supply A/S:

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Specialbyggede garage containere til alle typer køretøjer

 

Uanset om garage containeren skal anvendes daglig til parkering familiebilen, opmagasinering af klassiske motorcykler eller veteranbiler – eller den indgår i et større garageanlæg til eksempelvis et busselskab – kan vi hos DC-Supply A/S tilpasse løsningen, således den både funktionelt matcher behovet og visuelt passer ind i omgivelserne. Det kan være, der skal laves træbeklædning, så garagen passer flot ind på din private grund – eller den skal males i en bestemt farve, der matcher omgivelserne. Mulighederne er utallige, ligesom der kan monteres forskellige typer garage porte og -døre, både elektriske og manuelle.

En specialbygget garage container fra DC-Supply A/S tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi har således erfaring med design og produktion af mange typer garage containere til både private og virksomheder. Uanset om du skal parkere en Lamborghini eller en bybus kan vi levere en optimal løsning, der giver gode og sikre rammer for køretøjerne. Din nye garage container kan således isoleres, og den kan fås med speciel beklædning både ude og inde, der kan installeres lys, varme og vand – og skal du i forbindelse med garagen have etableret værksted og/eller lager- og opbevaringsfaciliteter til eksempelvis vinterdæk og reservedele, tænker vi også det ind i designet.

Går du med tanker eller planer om en ny garage, så kontakt vores erfarne medarbejdere og hør nærmere om de mange muligheder med garage containere. Vi er klar til at tage hånd om netop din special container løsning.

Specialbyggede garage containere fra DC-Supply A/S

Spørgsmål og svar om garage containere

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke køretøjer kan parkeres i en garage container?

  Hos DC-Supply A/S kan du få en specialbygget garage container, der passer til netop dit behov og dine køretøjer. Måske har virksomheden eller organisationen brug for hensigtsmæssige parkeringsforhold, hvor cykler kan holde i tørvejr, måske har virksomheden en række vare- eller servicebiler, det er optimalt holder bag lås og slå om natten – eller måske er du privatperson, der ønsker en container garage til din familiebil, veteranbil eller sportsvogn. Uanset typen køretøjer, kan vi bygge en container løsning, der imødekommer dit garage behov!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en garage container flyttes?

  Ja, vi kan sagtens bygge din garage container med henblik på, at garagen på et senere tidspunkt skal kunne flyttes til en anden lokalitet.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en garage container opvarmes?

  Ja, en garage container kan forsynes med f.eks. elradiatorer og/eller varmepumpe, så dine køretøjer kan parkeres tørt og lunt i garagen. Her vil det være hensigtsmæssigt at vælge at isolere containeren, så du får mest mulig udnyttelse af den valgte opvarmningsfacon.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få strøm og lys i en garage container?

  Ja, hos DC-Supply A/S kan vi på vores eget værksted bygge din garage container med elpakke, så du både får gruppetavle, loftlys og evt. elektriske radiatorer eller andet. Vi har også bygget garage containere med farvede LED løbelys, så faktisk sætter kun fantasien grænser, for hvad du ønsker i form af indretning i din garage container.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.