www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Kommunikationscenter til Hærens Føringsstøtteskole i Fredericia

Kommunikations center.

På Hærens Føringsstøtteskole i Fredericia, som uddanner sergenter og løjtnanter, havde man behov for udvidede kommunikationsfaciliteter.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobilt hovedkvarter i specialbygget container

Som en del af uddannelsen lærer man at kommunikere med udsendte styrker. I den forbindelse havde man behov for nye faciliteter, der let ville kunne medbringes på opgaver rundt om i hele verden.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede et komplet og mobilt kommunikationshovedkvarter, som kunne anvendes i bl.a. undervisningssammenhæng til kommunikation med udsendte styrker.

Kommunikationscontaineren var en specialbygget 3-i-1-container, som man havde optimeret og udviklet til være et stort og fleksibelt arbejdsrum. Kommunikationscenteret bestod af 32 stk. 20 fods sammenbyggede containere – og udgjorde således en lille, mobil ’landsby’.

Containerløsningen var robust og konstrueret til at kunne holde til mange års brug. Samtidig var den særdeles praktisk og kunne hurtigt og let opstilles efter behov.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.