www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Event og udstilling 5 Salg og pop-up butikker

Containere til salg og pop-up butikker.

Mobile container salgsboder og pop-up butikker er anvendelige til mange formål og i et utal af sammenhænge. Skal du på Danmarks turné med din burgerbar, eller vil du sælge souvenirs til turisterne fra en nostalgisk og indbydende butik – eller noget helt tredje, fjerde, femte – så er vi hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Vi har bred erfaring med design, udvikling og produktion af containere til salg og pop-up butikker – meget ofte i form af en transportabel løsning. En mobil container løsning tilbyder ofte en meget omkostningseffektiv håndtering af udfordringer i forhold til udvidelse af butiks kapacitet, også til semipermanente opstillinger eller i forbindelse med events.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Salgsboder og pop-ups fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply A/S.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply A/S kan danne rammen om din næste salgscontainer, kiosk, cafe, bar eller serveringsbod.

Transportabel isbod

Transportabel isbod

DC-Supply A/S fik til opgave at designe en transportabel isbod til salg af økologisk is.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Til Aalborg Havn har DC-Supply A/S produceret et velkomstområde for krydstogtskibe: 4 containere med træbeklædning og overdækning byder skibene velkommen.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt system, når der skal etableres salgsboder.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

7-Eleven container butik

7-Eleven container butik

7-Eleven var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Mobile containerløsninger til salg og pop-up butikker

Eksempelvis har vi bygget en midlertidig butik i en container for 7-Eleven til brug under metrobyggeriet i København – og vi har bygget et mobilt showroom til Egernsund Tegl, som virksomheden anvender både i forbindelse med udstilling på hovedkontoret og som stand på messer.

Skal din container til salg eller nye pop-up butik udstyres med specielle funktioner, kan vi for eksempel tilbyde løsninger med hydraulisk sideåbning, der nemt kan håndteres af én mand både når butikken skal åbnes og lukkes. En sådan løsning har vi leveret til blandt andet til en kunde, der skulle anvende sin salgsbod på Roskilde Festival. Har du andre specifikke ønsker, står vi altid klar med rådgivning omkring en kreativ og iøjnefaldende løsning.

Spørgsmål og svar om containere til salg og pop-up butikker

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en pop-up butik indrettet i en container?

  Prisen på en container pop-up butik afhænger dels af størrelse, dels af indretning og udstyr. Vi bygger alle containere til salg og pop-up butikker med udgangspunkt i en standard ISO container, som kan forsynes med både udvendig og indvendig beklædning, isolering, glasparti, el, lys, varme og smart home teknologi m.m. Faktisk sætter kun fantasien (og budgettet) grænser!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor stor er en container pop-up butik?

  Hos DC-Supply A/S kan vi bygge din pop-up butik i en container størrelse, der matcher netop dit behov, og vi kan indrette løsningen, nøjagtig som du ønsker. Containerstørrelserne starter fra små 6 fods containere, og fås helt op til 40 fods størrelse. Du kan se meget mere om container mål her. Er der ikke et standardmål, som passer dig, kan vi på eget værksted tilpasse pop-up butikken både i højde og bredde.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en pop-up butik i container være en mobil løsning?

  Ja, det er netop en af de store fordele ved at bygge pop-up butikker i containere. Her behøver du ikke leje et nyt butikslokale hver gang, du i en kortere eller længere periode ønsker at åbne din pop-up butik – og din butik flytter nemt lokation. Vælger du en løsning baseret på en minicontainer, kan du desuden næsten altid være sikker på, at der er plads til opstilling af din pop-up butik, uanset hvor du skal bruge den.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvor hurtigt kan jeg få bygget en pop-up butik i en container?

  Hos DC-Supply A/S bygger vi alle specialcontainer løsninger på vores eget værksted, også containere til salg og pop-up butikker. Derfor kan vi også typisk levere din container pop-up butik inden for kort tid, ofte helt ned til en tidshorisont på få uger. Vil du vide mere eller ønsker du sparring på dit projekt, så kontakt vores erfarne salgsteam på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk – vi er klar til at hjælpe med din pop-up butik!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.