www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 3.000 m2 gulv

3.000 kvadratmeter gulv.

Når det svenske forsvar rykker ud på missioner, skal de ofte selv medbringe faciliteter og udstyr. DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede et såkaldt Rola-Trac gulv, som kunne bygges sammen, nærmest som når man bygger Lego.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibelt gulvsystem til brug i felten

Når det svenske forsvar rykker ud på missioner, skal de ofte selv medbringe faciliteter og udstyr. En udfordring der typisk opstår i den forbindelse, er mangel på fast terræn. Hos det svenske forsvar havde man derfor behov for et komplet gulvsystem, der kunne sikre udstyr og personale. Det skulle være en mobil og praktisk løsning, som kunne opstilles let og hurtigt.

DC-Supply A/S leverede et såkaldt Rola-Trac gulv, som kunne bygges sammen, nærmest som når man bygger Lego. Det svenske forsvar fik et funktionelt og særdeles robust Rola-Trac gulvsystem.

Hvert enkelt gulvelement måler ca. 50 x 100 cm og er udstyret med et “fjer og not”-system, så gulvet enkelt og let knappes sammen uden brug af værktøj – og det er desuden super let at rengøre.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.