www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tilbehør 5 Alurampe

Alurampe til container.

En kraftig alurampe til din container, som letter kørsel ind og ud af containeren – med f.eks. sækkevogn eller palleløfter. Alurampen er nem at håndtere og fylder ikke meget i opbevaring.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Alurampe til container
Alurampe til container
Alurampe til container

Robust alurampe letter kørsel til og fra container

Med en alurampe letter du overkørslen ind og ud af containeren, når du anvender f.eks. sækkevogn eller palleløfter til at håndtere dit gods. Alurampen er i robust udførelse, og har håndtag i den ene side, så den er nem at flytte rundt med og placere efter behov.

Vil du bestille en alurampe til din container, eller har du brug for yderligere informationer om produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale. Vi står klar med råd og vejledning omkring alt i tilbehør til containere. Ring til os på telefon +45 70231380 eller send os en e-mail på info@dc-supply.dk.

Husk – vi leverer også container tilbehør i Grønland.

Andet container tilbehør fra DC-Supply A/S:

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter i ruller af 15 meter – meget velegnet til eksempelvis tydelig angivelse af føringsveje på byggepladser.

Miljøkar med elefantrist

Miljøkar med elefantrist

Køb et miljøkar med elefantrist til din 20 fods container hos DC-Supply A/S – miljøkarret opsamler og tilbageholder spild af farlig væske i tilfælde af lækage.

Håndvask

Håndvask

Smart lille fritstående håndvaskestation med varmt vand og opsamlerdunk – kan bruges alle steder og kræver ikke tilslutning til vand eller kloak.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.