www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Container med toilet og bad til militært brug

Container med toilet og bad til militært brug.

Toilet- og bad containeren er en 20 fods isoleret ISO stålcontainer, som er indrettet med badekabiner, toiletter, urinaler, håndvaske, vandvarmer og affaldsstativ.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Moderne toilet- og badefaciliteter i containere

Toilet- og bad containeren er en 20 fods isoleret ISO stålcontainer, som er indrettet med badekabiner, toiletter, urinaler, håndvaske, vandvarmer og affaldsstativ. Gulv, vægge og loft er isoleret og belagt med slidstærkt og rengøringsvenligt, lyst vinyl. Gulvet er med skridsikker overflade og er svejset sammen med vægvinylen.

De aflåselige toiletkabiner er indrettet med kvalitets-sparetoiletter, ophængskroge og rustfri toiletrulleholdere. Badekabinerne er udstyret med kvalitetsarmaturer, sæbedispenser og trådkurv. Herudover er der værdiskabe i badeafdelingen til opbevaring af værdigenstande. Til hver enkelt håndvask hører der spejl, spejlhylde, sæbedispenser og stikudtag. For ekstra god hygiejne er alle håndvaske med berøringsfri kvalitetsarmaturer.

  • Opvarmning med elektrisk temperaturindstilleligt varmepanel
  • Udvendig tilslutning af vand, kloak og el
  • Containeren er effektivt motorventileret med punktudsugning i kabinerne
  • Frontparti og elinstallation er forberedt til klimaanlæg

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.