Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container låse 5 Mavako Flexlock XL – extra skæresikring

Mavako Flexlock XL – opgradering af sikkerheden

Det fleksible, flytbare låsebeslag – nu med ekstra opgradering af skæresikringen – se blot videoen, hvor vi slider hele 4 klinger op, uden at kunne skære låsen over!

Godkendt i højeste klasse 5.

> Extra stærk sikring – se video!

Mavako Flexlock XL
Mavako Flexlock XL

Mavako Flexlock XL er – ligesom Mavako Flexlock – et aftageligt, flytbart låsebeslag, der nemt monteres på containeren, helt uden brug af værktøj. Med dette nye låsebeslag med ekstra forstærkning, er det endnu sværere at bryde ind i containeren.

Med Mavako Flexlock XL kan du sike dit gods i containeren optimalt. Du får her sikkerhed i højeste klasse, kombineret med en meget, meget simpel montering. Låsebeslaget er som nævnt udviklet med ekstra forstærkning, og modstår således selv de mest aggressive forsøg på indbrud.

Mavako Flexlock XL opfylder de nye forsikringskrav gældende fra den 1. januar 2016, og er godkendt i højeste forsikringsklasse 5.

Hos DC-Supply anbefaler vi anvendelse at låsebeslag godkendt i klasse 5, og vi forhandler flere forskellige typer container låse, der kan imødekomme de fleste behov. Ønsker du yderligere information, eller er du i tvivl om hvilket låsebeslag, du skal vælge til din container løsning, står vores erfarne personale klar med råd og vejledning til at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This