Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Container med mødefaciliteter 5 Kantine og mødelokale i special container løsning

Kantine og mødelokale i special container løsning

I 2015 leverede DC-Supply A/S – Danish Container Supply en special container løsning til P/F Luna Hiddenfjord Salmon lakseopdræt på Færøerne. I 2021 har vi nu leveret endnu en etage til løsningen, der tilføjer en 1. sal med kantine og mødelokale til bygningen.

Kantine og mødelokale i udvidelse af special container løsning på Færøerne
Kantine og mødelokale i udvidelse af special container løsning på Færøerne
Kantine og mødelokale i udvidelse af special container løsning på Færøerne

Kantine og mødelokale i udvidelse af special container løsning på Færøerne

P/F Luna Hiddenfjord Salmon lakseopdræt på Færøerne fik i 2015 leveret en special container løsning fra DC-Supply A/S. Bygningen, der er med udvendig træbeklædning, rummer laboratorium, lager, omklædningsrum, toilet og bad til virksomhedens medarbejdere. I 2021 bestilte P/F Luna en udvidelse af bygningen, der er etableret som første etage ovenpå den eksisterende bygning. Uvidelsen af special container løsningen tilføjer kantine og mødelokale til de eksisterende faciliteter. Der er tillige lavet gennemgang fra stueetagen til første salen via indvendig trappe.

Både i forbindelse med levering af den første special container løsning i 2015 samt udvidelsen med kantine og mødelokale i 2021 har DC-Supply’s egne erfarne håndværkere været på Færøerne for at forestå montering af bygningen. Dette er med til at sikre P/F Luna et byggeri, der opfylder og imødekommer alle krav, regler og bygge lovgivning – ligesom det betyder en helstøbt løsning, der passer ind i det flotte omgivende miljø.

Se mere om den oprindelige løsning her:
https://www.dc-supply.dk/omklaedningscontainere-med-beklaedning/

Ekspertise og erfaring med special container løsninger til Færøerne

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med og høj ekspertise inden for special container løsninger til Færøerne. Vi bygger alle løsninger på vores eget værksted i Nørresundby, og sørger derefter for sikker fragt til Færøerne. Som kunde på Færøerne vil du også altid få tilbudt, at vores egne folk rejser op og monterer løsningen hos jer. Vi tilbyder special container løsninger til Færøerne både i form af mobile og permanente opstillinger, og vi er til enhver tid klar med råd og vejledning omkring dit projekt.

Kontakt os gerne allerede i dag, enten på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk – så er du allerede et stort skridt videre!

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef
jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Share This