www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Genhusningscenter

Genhusningscenter i Nuuk.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply fremstiller vi specialbyggede mandskabs- og familie beboelsesløsninger til opstilling både i Danmark og udlandet.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Genhusningscenter i Nuuk

Specialbygget containerløsning til grønlandsk genhusningscenter

DC-Supply A/S har leveret genhusningscenter til Nuuk i Grønland, hvor der var behov for fleksible faciliteter, der hurtigt kunne opstilles og som kunne modstå vind og vejr. Genhusningscentret skulle nemt og uden besvær kunne huse familier eller enlige for en nat eller længere perioder.

DC-Supply A/S leverede en specialbygget løsning med ni containere, som var serieforbundet til en samlet enhed. Containerne blev isoleret og efterfølgende CSC-godkendt, så de kunne fragtes til Grønland. Genhusningscenteret i Nuuk indeholdt i alt 6 soverum med plads til 36 personer, toiletter, baderum køkken, opholdsrum og mellemgang med skabe til personlige ting og en vagtstue.

Genhusningscenteret ankom som færdige containere og kunne derfor hurtigt stilles op til brug, så det kunne fungere som hjem for centerets beboere og give dem tryghed i dagligdagen.

Beboelsescontainere til alle formål – over alt

Hos DC-Supply A/S kan vi levere alle former for komplicerede opholds- og boligfaciliteter ved f.eks. byggepladser, flygtninge- og ungdomsboliger samt genhusningscentre – uanset om det gælder bolig til en enkelt familie eller op til flere hunderede mænd; hvad end dit behov, så har vi container løsningen!

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Alurampe

Alurampe

En robust og let håndterbar alurampe hjælper dig, når du skal håndtere gods ind og ud af din container nemt og sikkert.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.