DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Genhusningscenter

Genhusnings center i Nuuk

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget mandskabs- og familiebeboelses løsninger.
Genhusningscenter i Nuuk

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved byggepladser, flygtninge og ungdomsboliger samt genhusningscenter. DC-Supply kan levere bolig til en familie eller op til flere hunderede mænd, hvad end dit behov, så har vi løsningen.

Vi har leveret genhusningscenter til Nuuk på Grønland, hvor der var behov for faciliteter som var fleksible, der hurtigt kunne opstilles og som kunne modstå vind og vejr. Det skulle nemt og uden besvær kunne huse familier eller enlige for en nat eller længere perioder.

DC-Supply leverede en specialbygget løsning med 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed. Containerne blev isoleredes og CSC-godkendtes de til at kunne fragtes til Grønland. Genhusningscenteret i Nuuk indeholdt i alt 6 soverum med plads til 36 personer, toiletter, baderum køkken, opholdsrum og mellemgang med skabe til personlige ting og en vagtstue.

Genhusningscenteret ankom som færdige containere og kunne derfor hurtigt stilles op til brug, så det kunne fungere som hjem for centerets beboere og give dem tryghed i dagligdagen.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15