Vælg en side
Du er her: Forside 5 Grønland 5 20 fods kontor container med CSC-godkendelse

20 fods kontor container med CSC-godkendelse

Baseret på en 20 fods model 2041 container har DC-Supply udviklet en ny, billigere kontor container, der bevarer sin CSC-godkendelse. 

2041 Kontor container
2041 Kontor container
2041 Kontor container

Kontor containeren har hvidt PVC dørparti med låsecylinder i den ene gavl, der også indeholder tophængt, udadgående vindue, hvori der er monteret rullegardin såfremt man ønsker solafskærmning eller lign. Endvidere leveres kontor med 4. stk. hattekroge, ligesom der i loftet er monteret 2 stk. LED lysarmaturer. Gulvet i kontor containeren er belagt med boligvinyl, der giver en slidstærk og rengøringsvenlig overflade.

Containeren er udstyret med 16A 400V indtag i gavlen, monteret udvendigt på containerkorrugering samt gruppetavle på 2 rækker med HPFI. 1 stk. 10A 1P0 gruppe til lys og forbrug, 1 stk. edm 100 Z ventilator m. afbryder. Der er tillige 1 stk. 10A 3P gruppe til varme. Varme skal køre på egne kabler, så man sidenhen kan eftermontere særskilt tilslutning til opdelt el for f.eks. grønlandske forhold.

For at holde prisen lav, anvendes der i containeren spånplade med glasvæv samt huntunitplade i loftet i stedet for de traditionelle baderumsplader og Troldtekt. Løsningen er naturligvis stadig udført i høj kvalitet, og isoleringen er uændret.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This