www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 10 fods 5 Køle container og fryse container 10, 20 & 40 fods

Kølecontainer og frysecontainer 10, 20 & 40 fods

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefer containere (kølecontainere og frysecontainere).

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere.
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere.
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere.
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere.

Sikker opbevaring og transport af temperaturfølsomme varer med kølecontainere og frysecontainere

Kølecontainere og frysecontainere er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket.

Vores 10, 20 og 40 fods reefere leveres med CSC-godkendelse samt isolering og fryseaggregat beregnet til transport samt opbevaring af temperaturfølsomt gods. Desuden leveres de med en Pre-trip inspection (PTI), dvs. at enheden afprøves og indstilles efter ønske før udlevering fra depot. Enkelte reefere kan leveres med kølerumsdør i.h.t. Lovbekendtgørelsen nr. 784 af 10/11 1999 for nødudgange i køle-/fryserum.

Til sikring af temperaturudsving og driftsstop i en kølecontainer eller frysecontainer tilbyder DC-Supply A/S via indbygget SensorCLIP temperaturovervågning. Ved temperaturudsving genererer systemet automatisk en mail eller sms herom. Med temperaturovervågningen er det endvidere muligt at oprette en temperaturlog til brug i forbindelse med egenkontrol.

Andre tomme containere fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.