www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container mål og vægt 5 Skibscontainer mål

Skibscontainer mål.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer vi skibscontainere i mange forskellige mål – og til mange forskellige formål. Når man først hører ordet “skibscontainer” tænker de fleste sikkert på containere, der anvendes til fragt af varer over verdenshavene – og på, hvordan containerne står stablet i høje stakke på havne kajer rundt omkring i både Danmark og resten af verden.

Men en skibscontainer kan for eksempel også være en beboelsescontainer til skibe i form af en specialbygget og specialindrettet beboelsesenhed.

Med skibscontainer mål udgangspunkt i en standard ISO 20 fods container, er løsningen indrettet med køjesenge og klædeskab.

Se mere om netop denne skibscontainer løsning her på hjemmesiden under vores sektion for specialbyggede containere.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Skibscontainere kan genbruges

To tidligere skibscontainere har i et samarbejde mellem Himmerlands Boligforening, Kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst og DC-Supply fået nyt liv, og fungerer nu som kombineret mobil scene og øvelokale.

Container løsningen med navnet “The Stage” består af to sammensvejsede skibscontainere, der tilsammen har et mål på 5×6 meter. Denne special container løsning er fremstillet på DC-Supply’s eget værksted, og vi har sørget for både lydisolering samt plug-and-play strømforsyning.

Du kan se se casen omkring den mobile scene i en tidligere skibscontainer her.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.