www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container udlejning og salg hos DC-Supply A/S 5 Container salg og container udlejning – vi leverer og henter

Container salg og container udlejning

Værd at vide om container salg og containerudlejning:

 

  • Du bestiller, vi leverer og henter containeren for dig
  • Når du køber elle lejer en container hos DC-Supply, kender du prisen på forhånd
  • Med en lejet container kan du nemt, hurtigt og billigt udvide pladsforholdene
  • DC-Supply både sælger og udlejer containere til et hav af formål – f.eks. mandskabsbeboelse, toilet- og badefaciliteter, mødelokaler og meget, meget mere.

Mange muligheder med containerudlejning og container salg

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi et stort udvalg af containere til både salg og leje. Køber eller lejer du en container, giver det dig en meget fleksibel løsningsmodel, hvis du f.eks. mangler mandskabsbeboelse eller -opholdsfaciliteter for en kortere eller længere periode. Vi tilbyder eksempelvis skurvogne med både toilet, bad og køkken, ligesom vi blandt meget andet også er leveringsdygtige i mødelokaler, kontorfaciliteter og klasseværelser i containere.

En fleksibel indkvarteringsløsning

Opstår der behov for en indkvarteringsløsning bør du måske overveje enten at leje eller købe en containerbaseret special løsning! Alle beboelsesløsninger fra DC-Supply A/S er stabile og modulopbyggede enheder, hvilket betyder at en løsning kan ændres og tilpasses netop dit unikke behov, og det gælder uanset om du lejer eller køber en container løsning hos os. Du kan måske finde inspiration i vores sektion vedrørende special containere her på hjemmesiden.

Når det gælder beboelsesløsninger kan disse udstyres med forskellige indretningsmuligheder såsom toilet, bad, omklædning, køkken- og/eller kontorfaciliteter. Hos DC-Supply A/S kan du sammensætte standard moduler efter behov, Bliver det på et senere tidspunkt nødvendigt at flytte beboelsen til en anden lokation er det også muligt med vores unikke mobile container løsninger, – og det gælder uanset om der er tale om containerudlejning eller –salg.

Hos DC-Supply A/S har vores medarbejdere stor erfaring med koncept, produktion og levering af container baserede mobile løsninger til midlertidig beboelse og ophold, både nationalt og internationalt. Vores egne ingeniører, byggekonstruktører, tømrer, smede m.m. gør det muligt til enhver tid at skræddersy og tilpasse løsninger efter den enkelte kundes specifikke behov. Og fordi vi selv producerer løsningerne på vores eget værksted er du altid sikker på, at vi har hånd i hanke med hele processen fra projektets start til containeren er leveret hos dig.

Midlertidige faciliteter

Nogle af de største fordele ved container salg og container udlejning hos DC-Supply A/S melder sig i de tilfælde, hvor der er tale om etablering af midlertidige faciliteter, eksempelvis i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Ved sådanne projekter viser erfaringen, at der ofte opstår behov for at opstille f.eks. mandskabscontainere, kontorskurvogn til byggeplads ledelsen, køkken- og kantine faciliteter, omklædningsrum, toilet- og badeforhold samt evt. opholdsstue eller mødelokaler. Behovet for de forskellige typer af faciliteter øges naturligvis i takt med byggeriets størrelse – og er der tale om en renovering af et eksisterende byggeri kan der meget vel være tale om, at virksomhedens medarbejdere eller ejendommens beboere i en kortere eller længere periode skal tilbydes ophold i andet end deres sædvanlige lokaler. Så er det nemt at tage fat i DC-Supply A/S og få en snak om container udlejning eller container salg.

I fællesskab afdækker vi jeres specifikke behov, og efterfølgende skræddersyr vi præcis den mobile container løsning, der kan imødekomme disse. I vurderer naturligvis selv, om I er interesseret i container salg eller container udlejning – på baggrund af vores mangeårige erfaring rådgiver vi også gerne her om den mest fordelagtige løsning for jer og jeres situation.

Sådan køber eller lejer du en container

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med container salg eller containerudlejning er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Du kan også gøre brug af “Bestil en container” funktionen her på vores hjemmeside, hvor du kan specificere hvilken type container, du har brug for, og om du er interesseret i salg eller udlejning. Hurtigt herefter kontakter vi dig med en pris på netop din unikke containerløsning.

Ring til os

Skriv til os

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.