www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container udlejning og salg hos DC-Supply A/S 5 Danmarks bedste Mobilkøkken

Danmarks bedste Mobilkøkken

Værd at vide om vores mobile køkken løsninger:

 

  • Det største mobilkøkken er sammensat af tre stk. 20 ft containere
  • Vores mobilkøkken har kapacitet til bespisning af 400 mennesker på én gang
  • Køkkenet kan rumme op til fire arbejdspladser
  • Et mobil køkken kan også bygges sammen med en eksisterende kantine, hvis dette er nødvendigt
  • Det mobile køkken indeholder et komplet ’koldt’ og ’varmt’ køkken, inkl. opvaskemaskine og køle-/frysesrum
  • Køkkenet er fuldt udrustet med professionelt storkøkkenudstyr som konventions- og dampovne, kipgryde og -steger, gaskogebord, frituresteger med mere
  • Mobilkøkkenet kræver kun tilslutning til strøm, flaskegas og vand, så er du i gang
  • Køkken containerne kan sammensættes med kontor, omklædning og lignende efter behov
  • Mobilkøkkener egner sig blandt andet til kantiner, storkøkkener, cateringvirksomheder, renoveringsprojekter, events og på byggepladser

Mobilkøkkener i containere

Måske står du overfor en længerevarende byggeproces eller en gennemgribende renovering af din institutions kantine og/eller køkken. Når det skaber et behov hos dig for en – eventuelt midlertidig – mobil køkkenløsning, så er det DC-Supply A/S, du skal have fat i!

Vores mobilkøkkener i containere er landets hidtil største i sin kategori. En af grundende til, at vores mobilkøkkener adskiller sig fra andre lignende alternativer på det danske marked, er blandt andet i kraft af, at vores løsninger kan bespise helt op til 400 personer på én gang. Alene det er dobbelt så mange som andre mobilkøkkener.

Et mobilkøkken er ikke bare et køkken

Med en mobil køkken løsning fra DC-Supply A/S er mulighederne uendelige. Et køkken er således ikke bare et køkken, men kan samtidig indeholde blandt andet kantine- og lager faciliteter, inklusive køl og frys, ligesom det er muligt eksempelvis at tilbygge rampe til varemodtagelse mm. Netop fordi løsningen er mobil, er der mulighed for placering tæt ved eksisterende bygninger, hvilket kan være en stor fordel især i forbindelse med renoverings projekter på lokationer, hvor mange mennesker dagligt skal bespises.

Mulighederne for kombinerede løsninger betyder endvidere, at et mobilkøkken altid kan skræddersys efter helt specifikke behov. Har du brug for et rigtig stort køkken, sammensætter vi flere containere. Uanset størrelsen på det mobile køkken, leverer vi det altid fuldt udrustet med professionelt køkkenudstyr, der er tilpasset dit behov. Køkkenpersonalet skal kunne arbejde og færdes lige så hjemmevant i det mobile køkken, som de ellers ville gøre i deres sædvanlige omgivelser.

Mobilkøkkenets indhold og muligheder

Et mobilkøkken fra DC-Supply A/S  har alt, hvad hjertet kan begære af køkkenudstyr og er helt færdigindrettet, når du modtager det. Køkkenet består af containere, der bliver sat sammen, og det eneste, der skal til, før det kan tages i brug, er tilslutning af strøm og afløb. Når det er klaret, fungerer den mobile køkken løsning 100 % og lige så godt som et almindeligt, fast storkøkken. Udover vores mobilkøkken, kan der tilføjes containere med andre funktioner – det kan for eksempel være kantine, lager faciliteter, kontor eller omklædning eller hvad du nu har brug for. Der er mulighed for at tilkoble et mobilkøkken til el, gasbatteri, vand, afløb, samt bygas. En nem og praktisk løsning til dig, som har brug for mobilitet eller at hurtigt få adgang til køkkenfaciliteter.

Vores populære mobilkøkken er en rigtig god løsning til dig, der eksempelvis står overfor en ombygnings- eller tilbygningssituation. Én af grundene til, at en mobil køkken special container fra DC-Supply A/S er et rigtig godt valg, er, at andre tilsvarende løsninger på markedet som regel er utrolig dyre og ofte både besværlige og tidskrævende at sætte op, sammenlignet med en køkken løsning fra os. Stort set uafhængigt af hvor og hvornår, kan de mobile køkkener fra DC-Supply A/S næsten altid tilsluttes  og tages i brug indenfor blot 24 timer!

Et mobilkøkken fra DC-Supply A/S egner sig til f.eks. kantiner, storkøkkener, cateringvirksomheder, renoveringsprojekter, events, byggepladser og lignende. Også til sommerens mange musikfestivaler over det ganske land opstiller DC-Supply A/S special container løsninger til midlertidige køkken forhold.

Mobile køkkener til private, virksomheder og offentlige institutioner

Vi har leveret mobile køkkenløsninger til både flere private virksomheder og offentlige institutioner – fælles for dem alle har været en udfordrende situation, der krævede en løsning lidt ud over det sædvanlige for at kunne opretholde den daglige arbejdsgang både for køkkenets personale og alle øvrige ansatte. Tag et kig på vores special løsninger, og se hvordan vi har etableret mobile køkkener for eksempelvis Den Kongelige Livgarde og en privat virksomhed med flere end 200 medarbejdere, der alle skulle have deres daglige gang i køkken og tilhørende møde- og konference faciliteter over en 12 måneder lang byggeperiode – tilmed på en beliggenhed med sparsom plads i det centrale Købehavn.

Når der handler om at skabe optimale og holdbare mobile køkkener i form af specialcontainer løsninger, har vi hos DC-Supply A/S erfaringen – både i forhold til økonomi, daglig brug, vedligeholdelse og rengøring. Vi råder over eget værksted, og vores professionelle medarbejdere hjælper med at skræddersy din løsning fra start til slut. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde netop din mobile køkken løsning.

Ring til os

Skriv til os

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig – kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.