www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggeplads containere 5 Førstehjælpscontainer til byggepladser

Førstehjælps-container til byggepladser.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply producerer og leverer førstehjælpscontainere til byggepladser, med mulighed for tilpasning af udstyr efter eget valg. Basis udgaven har som udgangspunkt alt det nødvendige udstyr, og der kan til hver en tid tilføjes yderligere udstyr.

Førstehjælpscontaineren til byggepladser er en 10 fods ISO containere, isoleret med 70 mm Rockwool. For optimal synlighed på byggepladsen, er førstehjælpscontaineren omlakeret til RAL 1016 Svovlgul, ligesom den tillige er forsynet med førstehjælpslogo på sider og gavle. Indvendig er vægge og lofter beklædt med krydsfiner.
Førstehjælpscontainer til byggepladser
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Førstehjælpscontainer til byggepladser

Førstehjælpecontainer med alt i udstyr

En førstehjælpscontainer leveres med el installation i form af gruppetavle, 750W radiator, 1 LED lysarmatur, lyskontakt, 1 230V udtag samt 1 CEE indtag. Førstehjælpsudstyret, der leveres med førstehjælpscontaineren fra DC-Supply A/S består af foldbar båre, brandtæppe, førstehjælpsstation, øjenskylle-element (2 flasker + ophæng), hjertestarter samt pulverslukker (6 kg, model Falck). Ønsker man yderligere udstyr, kan alt leveres og monteres inde i førstehjælpscontaineren.

Der er endvidere mulighed for at få monteres et dørparti inde bag container dørene, hvis man ønsker at medarbejderne skal åbne en almindelig dør og ikke en container dør, når de skal have adgang til førstehjælpscontaineren.

Når du køber en førstehjælpscontainer til byggepladsen hos DC-Supply A/S, rådgiver vi ligeledes gerne med en aftale omkring nem løsning til genopfyldning af forbrugsmaterialerne, f.eks. førstehjælpskit. Vil du vide mere eller bestille en førstehjælpscontainer til din byggeplads, så kontakt vores erfarne personale – vi er altid klar med ekspertise og omhyggelig vejledning.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre byggepladscontainere fra DC-Supply A/S:

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.