Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggeplads containere 5 Førstehjælpscontainer til byggepladser

Førstehjælps-container til byggepladser

DC-Supply producerer og leverer førstehjælpscontainere til byggepladser, med mulighed for tilpasning af udstyr efter eget valg. Basis udgaven har som udgangspunkt alt det nødvendige udstyr, og der kan til hver en tid tilføjes yderligere udstyr.

Førstehjælpscontainer til byggepladser
Førstehjælpscontainer til byggepladser
Førstehjælpscontainer til byggepladser
Førstehjælpscontaineren til byggepladser er en 10 fods ISO containere, isoleret med 70 mm Rockwool. For optimal synlighed på byggepladsen, er førstehjælpscontaineren omlakeret til RAL 1016 Svovlgul, ligesom den tillige er forsynet med førstehjælpslogo på sider og gavle. Indvendig er vægge og lofter beklædt med krydsfiner.

En førstehjælpscontainer leveres med el installation i form af gruppetavle, 750W radiator, 1 LED lysarmatur, lyskontakt, 1 230V udtag samt 1 CEE indtag. Førstehjælpsudstyret, der leveres med førstehjælpscontaineren fra DC-Supply består af foldbar båre, brandtæppe, førstehjælpsstation, øjenskylle-element (2 flasker + ophæng), hjertestarter samt pulverslukker (6 kg, model Falck). Ønsker man yderligere udstyr, kan alt leveres og monteres inde i førstehjælpscontaineren.

Der er endvidere mulighed for at få monteres et dørparti inde bag container dørene, hvis man ønsker at medarbejderne skal åbne en almindelig dør og ikke en container dør, når de skal have adgang til førstehjælpscontaineren.

Når du køber en førstehjælpscontainer til byggepladsen hos DC-Supply, rådgiver vi ligeledes gerne med en aftale omkring nem løsning til genopfyldning af forbrugsmaterialerne, f.eks. førstehjælpskit. Vil du vide mere eller bestille en førstehjælpscontainer til din byggeplads, så kontakt vores erfarne personale – vi er altid klar med ekspertise og omhyggelig vejledning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This