Vælg en side

Byggeplads indretning og pavilloner

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Fitness pavilioner

Fitness pavilioner

Kunden havde behov for at skabe et rum hvori der kunne placeres fitness udstyr. Desuden skulle pavillon, placeres tæt på eksisterende byggeri.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Byggeplads indretning og pavilloner

Hvis du står og mangler en container, en pavillon eller lignende, kan du med fordel se nærmere på ovenstående udvalg. Hos DC-Supply.dk tilbyder vi nemlig et bredt udvalg af byggeplads indretning og pavilloner, som garanteret vil kunne passe til det, som du er på udkig efter. Hvis du f.eks. mangler en midlertidig bolig med tilstrækkelig plads, en skurvogn med toilet og bad, en fitness pavillon, undervisningslokaler eller noget helt femte, tilbyder vi forskellige effektive og sikre løsninger ovenfor. I den forlængelse findes der serieforbundet containere samt separate containere, hvor vi altid vil kunne tilpasse byggepladsindretningen og pavillonerne alt efter, om det er tale om et større eller mindre projekt.

I fællesskab finder vi ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig eller din virksomhed. Hvis du derfor er interesseret i byggeplads indretning og pavilloner, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning, sådan vi kan finde den bedste løsning til dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This