Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Byggepladsindretning og pavillon

Byggeplads indretning og pavilloner

Hos DC-Supply finder du et bredt udvalg af pavilloner og containere til byggepladsindretning. Uanset om du har brug for en skurvogn med toilet og bad, omklædningsrum, undervisningslokaler, fitness pavilloner eller informations-og fremvisnings faciliteter – så tilbyder vi et bredt udvalg af effektive og sikre løsninger indenfor byggepladsindretning og pavilloner.
3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

DC-Supplys 3×6 meter kontormoduler kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Fitness pavilloner

Fitness pavilloner

Kunden havde behov for at skabe et rum hvori der kunne placeres fitness udstyr. Desuden skulle pavillon, placeres tæt på eksisterende byggeri.

Containere til mandskabsbeboelse

Containere til mandskabsbeboelse

Her hos DC-Supply har vi fremstillet en specialbygget mandskabsbeboelses løsning. Denne kan bruges til kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

Specialbyggede containere og pavilloner til byggepladsindretning

Vi kan tilpasse byggepladsindretningen og pavillonerne alt efter, om det er tale om et større eller mindre projekt – her finder du nemlig både separate og serieforbundne containere. I fællesskab finder vi ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig og din virksomhed. Med hjælp fra vores tekniske afdeling, og med produktion på eget værksted, er du hos DC-Supply altid garanteret den optimale indretning af byggepladsen.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne indenfor byggepladsindretning og pavilloner, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This