Vælg en side
Du er her: Forside 5 Køkken 5 Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler. Det er muligt at sammensætte modulerne på mange forskellige måder, alt efter behov og funktionalitet, ligesom storkøkken containerne kan placeres på svært tilgængelige lokationer. Storkøkkenet er opbygget til midlertidig drift af Forsvarsministeriets Kantine på Kastellet i København.
Leje af storkøkken hos DC-Supply A/S
Leje af storkøkken hos DC-Supply A/S
Leje af storkøkken hos DC-Supply A/S

Fleksibel container baseret løsning til midlertidigt storkøkken

Det 130 m2 store container baserede storkøkken til udlejning er særligt velegnet til midlertidig kantine drift, når et eksisterende køkken eller kantine skal renoveres. Opbygningen i container moduler gør desuden, at storkøkkenet kan kobles på faste bygninger, således overgangen fra en eksisterende til den midlertidige køkken- og kantine løsning har minimal indflydelse på den daglige drift. Kapacitetsmæssigt kan dette storkøkken til udlejning klare +1000 personer, og containermodulerne kan sammenbygges i flere mulige løsninger, således den endelige opstilling matcher det aktuelle behov hos jer.

Skal storkøkkenet placeres på en svært tilgængelig lokation, er det også muligt. Storkøkkenet kan tillige være i fuld drift med en mere begrænset strømforsyning, end et konventionelt køkken kræver, da det delvist forsynes med flaskegas.

Lej et storkøkken, der dækker alle behov

Storkøkkenet, som kan lejes hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply, består af i alt 11 containermoduler, der er bygget sammen for at dække alle behov i forhold til drift af en større kantinekøkken. Således forefindes her både varmt køkken, koldt køkken, grovopvasker og tunnelopvasker – såvel som fire køle-fryserum samt et tørvarelager. Desuden er storkøkkenet forsynet med vareindlevering og personale omklædning med bad og toilet. Alt køkken inventar/udstyr er fra Electrolux’ professionelle linje.

Ønsker I yderligere informationer omkring leje af dette storkøkken, er vores erfarne salgsteam klar med kvalificeret vejledning og gode råd.
Kontakt os her >>

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Share This