www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Halifax Burger Circus

Halifax Burger Circus.

Mobil containerløsning til burgerbar: Halifax Burgers stod med et ønske om at udbrede deres succesfulde burger koncept fra hovedstaden til resten af Danmark. Det krævede en mobil burgerbar – en udfordring, DC-Supply A/S – Danish Container Supply kunne hjælpe med at løse.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobil burgerbar i specialbyggede containere

I samarbejde med Halifax Burgers kreative “mirakelmagere” har DC-Supply A/S på vores eget værksted opbygget to stk. 40 fods containere til en mobil burgerbar løsning, der aldrig tidligere er set i denne skala. Dermed var Halifax Burger Circus født, og special container løsningen har allerede udstået den ultimative test denne sommer på årets Roskilde Festival – med servering af Halifax burgers nærmest i døgndrift!

Den mobile container løsning rejser rundt på landevejene som 2 særskilte containere, og på site sættes containerne nemt sammen. Derved dannes et køkken og betjeningsområde på over 50 kvadratmeter.

Rulleporte og markiser monteret på den 12 meter brede facade skaber en flot løsning, som kombineret med Halifax’s kreativitet gør den omrejsende burgerbar til noget helt særligt.

Containerne skaber rammerne for installation af Halifax Burgers effektive produktion af de mange tusinde kvalitetsburgere hver dag på containernes turné rundt i hele Danmark.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.