DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Event 5 Halifax Burger Circus

Halifax Burger Circus

Mobil containerløsning til burgerbar.

Halifax Burgers stod med et ønske om at udbrede deres succesfulde burger koncept fra hovedstaden til resten af Danmark. Det krævede en mobil burgerbar – en udfordring, DC-Supply kunne hjælpe med at løse.

I samarbejde med Halifax Burgers kreative “mirakelmagere” har DC-Supply opbygger to stk. 40 fods containere til en mobil burgerbar løsning, der aldrig tidligere er set i denne skala. Dermed var Halifax Burger Circus født, og special container løsningen har allerede udstået den ultimative test denne sommer på årets Roskilde Festival – med servering af Halifax burgers nærmest i døgndrift!

Den mobile container løsning rejser rundt på landevejene som 2 særskilte containere, og på site sættes containerne nemt sammen. Derved dannes et køkken og betjeningsområde på over 50 kvadratmeter.

Rulleporte og markiser monteret på den 12 meter brede facade skaber en flot løsning, som kombineret med Halifax’s kreativitet gør den omrejsende burgerbar til noget helt særligt.

Containerne skaber rammerne for installation af Halifax Burgers effektive produktion af de mange tusinde kvalitetsburgere hver dag på containernes turne rundt i hele Danmark.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74