www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Nye regler for container låse

Nye regler for container låse.

Den 1. januar 2016 trådte regelændringer om godkendelse af låsebeslag til containere i kraft. DC-Supply A/S – Danish Container Supply er klar med råd og vejledning til din container lås.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Registrering efter nye minimumskrav

I en overgangsordning kunne låseprodukter registreret under den gamle ordning opretholde deres registrering frem til 31. december 2016, men denne er nu altså endegyldigt slut. Fra 1. januar 2017 skal alle låsekomponenter – både eksisterende og nyoprettede – således registreres efter de nye minimumskrav.

Farvebetegnelserne GUL, GRØN, BLÅ og RØD, der relateres til Standardtyvmetoden, udgår, og i stedet anvendes nu europæiske standarder, der prøver en låseenhed efter minimum 8 parametre. Det betyder, at farvebetegnelserne erstattes af betegnelserne “Låseenhed I – V”, der er en ny, samlet betegnelse for en låseenhed. Således skal du nu være opmærksom på romertallene I – V , når du vælger en containerlås.

En låseenhed består af tre låsekomponenter: En cylinder, låsekasse/slutblik og et beslag.Til hver komponent stiller forsikringsselskaberne minimumskrav for hvert sikringsniveau ud fra parametrene:

  • Antal af testcyklusser
  • Nøglesikkerhed
  • Sikring mod gennembrydning

Jo højere sikringsniveau, jo højere er sikringskravene. I tabellen herunder fremgår det, hvorledes låseenhedsbetegnelsen fremadrettet benyttes i alle sikringsniveauer:

FlexLock udvendig
Sikringsniveau Ny betegnelse
10 Låseenhed I
20 Låseenhed I
30 Låseenhed II
40 Låseenhed III
50 Låseenhed IV
60 Låseenhed V

Det bør her bemærkes, at det er muligt at kombinere mekaniske låsekomponenter med elektronisk og stadig have en låseenhed, der opfylder minimumskravene i henhold til sikringsniveauerne. En låseenhed kan nu kombineres med:

  • En cylinder testet efter EN 1303 eller Mekatronisk cylinder testet efter EN 15684
  • Låsekasse og Slutblik testet efter 12209 eller elektromekanisk Låsekasse og Slutblik testet efter EN 14846
  • Beslag testet efter EN1906

Certificeringsorganet skal være akkrediteret til at udstede godkendelses certifikat på baggrund af låseenhedens testrapport. Ved tvivlsspørgsmål anbefaler DC-Supply A/S, at du kontakter dit forsikringsselskab omkring, hvem der er notificeret til den aktuelle standard.

DC-Supply A/S fører en række både indvendige og udvendige containerlåse og -låsebeslag, der alle er certificerede og godkendt i højeste klasse V.

Vi tilbyder også fleksible låsebeslag, der er flytbare og ikke kræver værktøj i forbindelse med montage. Alle vores container låse kan også leveres i Grønland.

Kontakt os gerne for råd og vejledning, når du har brug for nye låse til dine containere.

Container låse fra DC-Supply A/S:

Mavako 3800I

Mavako 3800I

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Indvendigt beslag, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod uvelkomne gæster og indbrud.

Mavako 3600

Mavako 3600

Godkendt i højeste klasse (grade 5)
Låsen, der giver dig optimal beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.