www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 8 fods 5 Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

8 fods miljøcontaineren er specialbygget til opbevaring af potentielt miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lignende.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Sikker opbevaring af farlig væske

En 8 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply er udstyret med et gulv opbygget som kar, der gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild og farlig væske. Bunden kan rumme min. 300 liter og er lettilgængelig med flytbare rister.

Miljøcontainerens konstruktion gør den ideel til både små og større byggepladser, hvor den efter behov let kan flyttes rundt på byggepladsen med gaffeltruck eller en mindre kran.

Vores 8 fods miljøcontainere er fremstillet i egen produktion, og vi tilbyder dem til både salg og leje. Husk, at vi også leverer alle typer containere til Grønland.

Andre miljøcontainere fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.