www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Miljø 5 Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer.

Miljøbeskyttelse er afgørende i håndtering af potentielt farlige materialer, og denne specialbyggede 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning er designet med netop dette formål for øje.

Miljøcontaineren er – udover at være udstyret med sidedøre – forsynet med en række unikke funktioner, der sikrer effektiv håndtering af miljøfarlige spild.

Med fokus på pålidelighed, sikkerhed og funktionalitet er denne type specialcontainer det ideelle valg for organisationer, der søger en robust og specialtilpasset løsning til brug i forbindelse med arbejde med farlige materialer og håndtering af potentielt miljøskadelige væsker.

Tekniske specifikationer

Isolering: Containeren er isoleret med 70 mm isolering, og væggene, loftet og dørene er beklædt med 15 mm krydsfiner. Kombineret med varmepumpe sikrer dette en stabil temperaturkontrol og beskyttelse af materialerne indeni.

Miljøkar: I bunden af containeren er der installeret et stort miljøkar, specielt designet til opsamling af kemikalier. Kraftige elefantriste er monteret, så gulvet kan benyttes til gods. Miljøkarret er dimensioneret, således det minimum kan indeholde den største beholder, kunden skal opbevare i containeren, som i dette tilfælde er en IBC tank. (En standard IBC tank har en kapacitet på 1.000 liter).

Elektrisk installation

Containeren er udstyret med en omhyggeligt tilpasset elektrisk installation, der opfylder specifikationerne og sikrer en effektiv og sikker brug:

Tilslutning: 32A 400V CEE-stik IP65 med videresløjfning for nem tilslutning.

Gruppetavle: Inkluderer fejlstrømsrelæ samt 2 stk. 10A-grupper IP65 for at sikre en pålidelig strømforsyning.

Afbryder: Med 230V udtag under IP44.

Belysning: 2 stk. LED loftarmaturer IP65 sikrer optimal belysning, selv under vanskelige forhold.

Varmepumpe: Et Nebula Nordic AS25 splitanlæg er installeret for at sikre en stabil temperaturkontrol og dermed forhindre, at opbevarede kemikalier udsættes for frost.

Specialbygget sidedørs miljøcontainer
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fordele med en sidedørs miljøcontainer

Lette adgangsforhold: Med den store sidedørs åbning lettes adgangen til containeren, når materialer skal ind og ud af containeren. High cube containerens ekstra højde tilbyder ligeledes lettere arbejdsforhold, når gods skal håndteres.

Sikker opbevaring: Containeren tilbyder en sikker opbevaringsløsning med specialdesignet miljøkar og elefantriste, der beskytter mod potentielt miljøfarligt spild.

Temperaturkontrol: Den indbyggede varmepumpe sikrer, at kemikalier opbevares ved optimale temperaturforhold, hvilket forhindrer frost.

Holdbar konstruktion: Containerens konstruktion med isolering og krydsfiner beskyttelse garanterer holdbarhed og modstandsdygtighed over for eksterne påvirkninger.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre miljøcontainere fra DC-Supply A/S:

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

En 8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.