www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Produktion 5 Mobil Værkstedscontainer

Mobile værkstedscontainere.

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Flyt udstyret efter arbejdet med en mobil værkstedscontainer

Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt. Og dette kan det gå hen og blive en udfordring, som i sidste ende kan forsinke opgaven og være forbundet med unødvendige omkostninger.

Rolls-Royce Marine A/S løste problemet ved anskaffelse af et mobilt værksted hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply. Værkstedscontaineren bestod af en isoleret 20 fods container med komplet elinstallation, som gjorde den fleksibel og egnet til alle de opgaver, man hos Rolls-Royce Marine A/S beskæftigede sig med. Det værktøj og udstyr opgaven krævede, kunne med det mobile containerværksted let tilpasses den enkelte opgave – en enkel, men optimal løsning – også i forhold til økonomien.

Værkstedscontaineren blev desuden CSC-godkendt til skibsfragt.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre værkstedscontainere fra DC-Supply A/S:

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.